Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Ο Γ. Αμανατίδης του Ολυμπιακού είδε εγκαταστάσεις του Ορφέα Ξυλαγανής

Εντυπωσιάστηκε ο παλιός άσος των ερυθρολεύκων και προχώρησε σε συζητήσεις για επικείμενη ίδρυση ακαδημίας των πρωταθλητών στην Ροδόπη

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Οι άνθρωποι του ΟΡΦΕΑ Ξυλαγανής είχαν την τιμή να φιλοξενήσουν χθες το μεσημέρι τον παλιό άσσο του Ολυμπιακού Γιώργο Αμανατίδη. Η συνάντηση ήταν η συνέχεια της προηγούμενης εβδομάδας μιας και ο Αμανατίδης ( που είναι υπεύθυνος για όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού) ήθελε από κοντά να δει τις εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν την επικείμενη σχολή ποδοσφαίρου. Μαζί του ήταν και ο Παναγιώτης Λογάρας, ο οποίος έχει την ακαδημία του Ολυμπιακού στο νομό Έβρου.

Ο πρόεδρος Παναγιώτης Βουτσάς μαζί με τον Γιώργο Σκουταρίδη και τον Μιχάλη Σαπουντζή ξενάγησαν τους δυο φιλοξενούμενους στα αποδυτήρια, ενώ δόθηκε πληρέστατη αναφορά για το βοηθητικό γήπεδο, του οποίου η κατασκευή ξεκινάει την ερχομένη εβδομάδα. Τέλος περπάτησαν επάνω στο φυσικό χλοοτάπητα του γηπέδου επιβεβαιώνοντας ότι είναι το καλύτερο γήπεδο του νομού. Το κλίμα ήταν πολύ θετικό, κάτι που υποδεικνύει την ενδεχόμενη συνεργασία των δυο πλευρών.

Στα τέλη του μηνός εάν θα πάνε όλα καλά ο ΟΡΦΕΑΣ Ξυλαγανής θα κάνει ένα από τα πιο σπουδαία βήματα της ιστορίας του, να αναλάβει τις ακαδημίες του Ολυμπιακού στο νομό Ροδόπης.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/