Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Συνάντηση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης με το Σωματείο Οπωροπαντοπωλών

Συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σωματείο και ειδικότερα για τα ζητήματα της λαϊκής αγοράς, της «πράσινης» λαϊκής και του πλανόδιου εμπορίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Συνάντηση με την πρόεδρο, κ. Άννα Γιαννέλου και μέλη του σωματείου οπωροπαντοπωλών Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησε την Παρασκευή 15 Ιουλίου και ώρα 11:30 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης. Στη συνάντηση συμμετείχε και το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Έβρου και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέοι Επαγγελματικοί Ορίζοντες», κ. Ελένη Ιντζεπελίδου.

Ο κ. Λαμπάκης συζήτησε με τους οπωροπαντοπώλες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σωματείο και ειδικότερα για τα ζητήματα της λαϊκής αγοράς, της «πράσινης» λαϊκής και του πλανόδιου εμπορίου. Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης επεσήμανε ότι έχει προχωρήσει ήδη σε δράσεις πάταξης του παράνομου πλανόδιου εμπορίου με την συνδρομή της δημοτικής αστυνομίας. Επίσης συμπλήρωσε ότι ο δήμος Αλεξανδρούπολης θα προχωρήσει άμεσα στην διευθέτηση των αδειών της λαϊκής αγοράς και θα επανεξετάσει το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της «πράσινης» λαϊκής και των δικαιούχων πωλητών της.

.