Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Ένα ψέμα και μια αλήθεια για την Skoda Ξάνθη

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ξάνθης, οπότε είναι λογικό καθημερινά να υπάρχουν αρκετές αναφορές σε ονόματα που ενδιαφέρουν την ομάδα
ΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ; ΠΟΙΑ ΟΧΙ;


Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ξάνθης, οπότε είναι λογικό καθημερινά να υπάρχουν αρκετές αναφορές σε ονόματα που ενδιαφέρουν την ομάδα, κυρίως στον ηλεκτρονικό τύπο. Είναι πολύ δύσκολο να φιλτράρονται όλες οι πληροφορίες ή να γνωρίζουμε εμείς ότι κινείται στην αγορά και ενδιαφέρει την ομάδα. Μας ρωτάτε καθημερινά και καταλαβαίνουμε απόλυτα την αγωνία σας, καθώς φτάνουν και σε εμάς καθημερινά πολλά ονόματα, έχουμε αποφασίσει να ψάχνουμε πολύ καλά πριν γράψουμε κάτι. Από το να σας «τρελάνουμε» είναι προτιμότερο για εμάς να «χάσουμε» κάποια μεταγραφή.


Ένα ψέμα και μια αλήθεια

Τόσο για το ψέμα όσο και για την αλήθεια υπεύθυνος είναι ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος. Τι εννοούμε; Όσον αφορά το ψέμα έχει να κάνει με τα όσα έλεγε πέρυσι το καλοκαίρι. «Ταβάνι τα 70.000 φέτος για μεταγραφές» δεν το τήρησε, γιατί αν το έκανε με τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει αυτή τη στιγμή από την ομάδα θα ψάχναμε απλά για το ποιες ομάδες θα μας ακολουθούσαν στην Β΄ εθνική. Είναι αλήθεια όμως ότι η ομάδα κινείται σε οικονομική βάση προσαρμοσμένη στην εποχή. Είναι δεδομένο ότι φέτος δεν θα υπάρξει Μπόατενγκ ή Κατόνγκο, ούτε σαν όνομα ούτε στο οικονομικό μέρος. Φέτος οι κινήσεις είναι πιο ρεαλιστικές, χαμηλότερα συμβόλαια, σε παίκτες όμως που είτε γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα, είτε είναι από χώρες που προσαρμόζονται ευκολότερα. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή μοιάζουν έτοιμοι να βοηθήσουν με το καλημέρα.


Έρχεται και άλλος?

Πληροφορίες θέλανε την Skoda Ξάνθη να τελειώνει άμεσα και με την περίπτωση του αριστερού μπακ.

Μάουρο Πόι και Εμίλ Ντίκα ήταν οι δύο παίκτες που αισθάνθηκαν ενοχλήσεις σε τετρακέφαλο και δικέφαλο αντίστοιχα και προτιμήθηκε να ακολουθήσουν ένα πιο ελαφρύ πρόγραμμα.

Υ.Σ : Η περίπτωση του Γάλλου κεντρικού αμυντικού Ζουλιέν Κορντονιέ που έγινε γνωστή μέσα από το Χ.R ήταν πέρα για πέρα αληθινή. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος ο παίκτης χθες σε συνέντευξη τύπου «Είχα αρκετές προτάσεις από ομάδες της Β’ Γαλλίας, αλλά και από τρεις ελληνικούς συλλόγους, την Καβάλα, τον Άρη και την Ξάνθη, αλλά αποφάσισα να υπογράψω στην Ορλεάν» .


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/