Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Απέκτησε και Βλάχο και Σαρακατσάνο ο Πανθρακικός!!!

Οχι, δεν κάνουμε πλάκα. Αυτά είναι τα ονόματα των δύο τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας της Κομοτηνής!!!
ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ
ΝΕΑΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ



Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών ΑΧΙΛΛΕΑ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΥ και ΘΩΜΑ ΒΛΑΧΟΥ. Οι δυο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν το επαγγελματικό τους συμβόλαιο και λαμβάνουν μέρος στις καθημερινές προπονήσεις της νέας τους ομάδας.
Σύντομο βιογραφικό του Αχιλλέα Σαρακατσάνου
Ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 1982 στα Τρίκαλα. Σε επαγγελματικό επίπεδο αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τον Απόλλων Αθηνών στο πρωτάθλημα της Β! Εθνικής κατηγορίας από το 2001 έως και το καλοκαίρι του 2005 έχοντας ....
συνολικά 72 εμφανίσεις και 8 τέρματα.

Επόμενος σταθμός του υπήρξε η Κέρκυρα με απολογισμό 27 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Β! Εθνικής κατηγορίας. Τα επόμενα 4,5 χρόνια και συγκεκριμένα από την αγωνιστική περίοδο 2006-2007 έως και τον Δεκέμβριο του 2010 αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League αρχικά με τον Απόλλων Καλαμαριάς και στη συνέχεια με τον Ηρακλή.
Ολοκλήρωσε την περσινή σαιζόν στην ομάδα των Τρικάλων πραγματοποιώντας 14 εμφανίσεις και σημειώνοντας 1 τέρμα (στο 4-0 των Τρικάλων επί του Πανθρακικού πέτυχε το τελευταίο).
Σύντομο βιογραφικό του Θωμά Βλάχου
Ο Θωμάς Βλάχος είναι 23 ετών καθώς γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου 1988 στην Αθήνα. Παρά το νεαρό της ηλικίας του μετράει ήδη πάνω από 60 εμφανίσεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς συμμετέχει από την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 ως επαγγελματίας.
Η πρώτη του επαγγελματική ομάδα ήταν ο Κεραυνός Κερατέας με τον οποίο πραγματοποίησε 8 συμμετοχές. Η επόμενη χρονιά τον βρίσκει αρχικά στον Σαρωνικό Αίγινας ενώ ολοκληρώσε την σαιζόν στον Ασπρόπυργο όπου σημειώνει και τα παρθενικά του τέρματα. Συνολικά την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 είχε 27 εμφανίσεις και 2 τέρματα.
Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με την φανέλα του Ιωνικού όπου είχε 31 εμφανίσεις και 3 γκολ απέναντι σε Ηλιούπολη, ΟΦΗ και Αγροτικό Αστέρα.
.