Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011

Στο Δέλτα του Έβρου βρέθηκε για γυρίσματα το Γρηγόρης Αρναούτογλου

Εγκαινίασε με αυτόν τον
τρόπο από την Θράκη μας
τα γυρίσματα της νέας του
"ταξιδιωτικής" εκπομπής
που ετοιμάζει για το Mega

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣΣτο Δέλτα του Εβρου, πολύ μακριά δηλαδή από τη ζέστη του κλεινού άστεως βρέθηκε χθες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εγκαινιάζοντας με αυτό τον τρόπο τα γυρίσματα της καινούριας του ταξιδιωτικής εκπομπής για το Μεγάλο κανάλι. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής πέρασε για λίγες ώρες και απέναντι στην Τουρκία για να κάνει ένα ακόμα ρεπορτάζ για την εκπομπή του, το οποίο, όπως μάθαμε, αφορούσε στην ζωή των ανθρώπων που συμβιώνουν καθημερινά στα σύνορα δύο χωρών.

Μια σκέψη είναι η πρώτη εκπομπή του παρουσιαστή να έχει να κάνει με το ''οτοστόπ'' με τον Γρηγόρη να φτάνει σε διάφορα μέρη της Ελλάδος σε αυτοκίνητα ξένων οδηγών ενώ ακόμα διερευνάται το πως θα είναι η ακριβής δομή του προγράμματος καθώς τόσο ο Αρναούτογλου όσο και το κανάλι θέλουν κάτι φρέσκο και πρωτοποριακό, που να μη θυμίζει τις παλιότερες ταξιδιωτικές εκπομπές του.

Ο στόχος που έχουν βάλει είναι να γυρίζουν μία εκπομπή ανά πέντε ημέρες ενώ μέχρι να φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές θέλουν να έχουν έτοιμη την πρώτη...

Οι υπόλοιπες από Σεπτέμβρη...


Πηγή:  http://www.tvzapping.gr/