Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Δείπνο από το ΠΕΚΕΜ προς τους εργαζομένους του Τουρκικού Προξενείο

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον κάποιοι "τουρκικοί" πολιτιστικοί σύλλογοι της Κομοτηνής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΟΝΤΟΠ ΡΟΥΖΓΚΑΡΙ



Δείπνο από το ΠΕΚΕΜ στους εργαζόμενους του προξενείου

Το Δ.Σ. και το ελεγκτικό συμβούλιο της Πολιτιστικής Εκπαιδευτικής Εταιρίας της Μειονότητας Δυτικής Θράκης (ΠΕΚΕΜ), στις 18 Ιουλίου παρέθεσαν δείπνο στο εστιατόριο ΑΣΜΠΑ στα Θάμνα-Κομοτηνής στον Τούρκο πρόξενο Μουσταφά Σάρνιτς και στους συναδέλφους του.

Μέλη και εργαζόμενοι του Δ.Σ και του ελεγκτικού συμβουλίου της ΠΕΚΕΜ συναντήθηκαν στο εστιατόριο ΑΣΜΠΑ στα Θάμνα Κομοτηνής με τον πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς, και με τους υποπρόξενους Μπερίν Οκούρ και Μουράτ Σεζγκίν.

Ο πρόεδρος του ΠΕΚΕΜ Τζεμίλ Καμπζά περιέγραψε στον πρόξενο και τους συναδέλφους του τα σχέδια που έχουν κάνει ως Δ.Σ. και μετά ανταλλάγησαν απόψεις.

Ο πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς ευχαρίστησε την διοίκηση του ΠΕΚΕΜ για το δείπνο που παρέθεσαν προς τιμήν τους. Ο Σάρνιτς ανέφερε ότι η ΠΕΚΕΜ αποτελεί έναν σημαντικό φορέα, εξέφρασε την πίστη του ότι στο μέλλον η ΠΕΚΕΜ θα πραγματοποιήσει σημαντικές κινήσεις, θα αποφέρει σημαντικά έργα για την μειονότητα και ότι με τα βήματα που θα γίνουν θα διασφαλιστούνε σημαντικές υπηρεσίες για τον πολιτισμό και την εκπαίδευση της μειονότητας.

Το δείπνο διεξήχθη εν μέσω ειλικρινούς ατμόσφαιρα και συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ.


Πηγή:  http://tourkikanea.gr/