Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Εκτακτο: «Έσβησε» στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Αθήνας ο εργάτης του εργοστασίου στην Κομοτηνή

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε τη μάχη για τη ζωή

Συγκλονισμένη όλη η κοινή γνώμη στην Θράκη από την εξέλιξη

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ





«Έσβησε» μετά από ένα περίπου 24ωρο ο εργάτης που τραυματίστηκε από τον πύρινο εφιάλτη που ξέσπασε στο εργοστάσιο στην Κομοτηνή.

Ο άτυχος άνδρας την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά βρίσκονται μέσα στο εργοστάσιο όπου και εργαζόταν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί με εγκαύματα αρχικά στο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάσταση της υγείας του διεκομίσθη στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Το περιστατικό που στοίχισε τη ζωή ενός ανθρώπου σημειώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα σε εργοστάσιο παραγωγής εύκαμπτων υλικών συσκευασίας, “Alfabetaroto” A.B.E.E. στη βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής.

Τα έφλεκτα υλικά σε συνδυασμό με την φωτιά προκάλεσαν αρκετές εκρήξεις, μετατρέποντας τον χώρο σε πεδίο μάχης, ενώ πυκνοί μαύροι καπνοί έκαναν αποπνιχτική την ατμόσφαιρα, δυσχεραίνοντας το έργο της κατάσβεσης.

Εν τω μεταξύ από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκη έχουν ληφθεί μέτρα για την προστασία του τοπικού πληθυσμού, λόγω του νέφους που εκλύθηκε από την καύση πρώτων υλών.

Πηγή:   http://www.newsbomb.gr/