Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Και ο Σωκράτης Ξυνίδης στο πρωινό του Mega

Δήλωσε πρόθυμος να
αποκτήσει «επίτροπο»
της τρόικας πάνω από
το κεφάλι του, που θα
του δίνει συμβουλές και
κατευθύνσεις στο υπουργείο

         ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΠΕ;


Μετά τον Γιώργο Πεταλωτή που φιλοξενήθηκε στο χθεσινοβραδινό κεντρικό δελτίο του Mega και την Όλγα Ρενταρή που πριν μια ώρα εμφανίστηκε στο Elatte του ΑΝΤ1, τρίτος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από την Θράκη εμφανίζεται σε μεγάλο κανάλι. Αυτήν την φορά είναι ο αναπληρωτής υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης που αυτήν την ώρα είναι στο πρωινό του Mega.

Ο ξανθιώτης υπουργός είχε πριν λίγο μια (συνήθη πλέον) κόντρα με τον Θανάση Δρίτσα του ΣΥΡΙΖΑ για τους προπηλακισμούς βουλευτών, για τους οποίους μίλησε τηλεφωνικά και η Ροδούλα Ζήση που την τελευταία εβδομάδα εγκλωβίστηκε από αγανακτισμένους στο γραφείο της και αναγκάστηκε να διανυκτερεύσει εκεί. Η είδηση όμως, σχολιάζοντας τα περί μείωσης της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας που προανήγγειλε ο Γιούνκερ, είναι ότι ο Σωκράτης Ξυνίδης υποστήριξε πως ο ίδιος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να αποκτήσει άνθρωπο της τρόικας στο υπουργείο του, που θα τον συμβουλεύει (και ουσιαστικά θα ον κατευθύνει και θα του μπει καπέλο).

Και καλά, ο Ξυνίδης δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς έχει καπέλο τον Χρυσοχοΐδη. Τον τελευταίο όμως τον ρώτησε αν συμφωνεί με αυτήν του την άποψη;

.