Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Σκληρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κατά Γιώργου Πεταλωτή

Με ανακοίνωση κάνει λόγο για παραλήρημα και συκοφαντικές δηλώσεις
Ετοιμάζεται και συνέντευξη Τύπου για αύριο στην Κομοτηνή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Όσοι άκουσαν χθες βράδυ το παραλήρημα του κ. Πεταλωτή σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ δικαιολογημένα ανησύχησαν γιατί τίποτε καλό δεν προμηνύει για τη δημοκρατική ομαλότητα.

Αφού από νωρίς διοχέτευσε ψευδώς στα κεντρικά ΜΜΕ ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται πίσω από τις αφίσες που κυκλοφόρησαν με τους βουλευτές της Θράκης του ΠΑΣΟΚ, αλλά και για δήθεν επίθεση στα Γραφεία του τοπικού ΠΑΣΟΚ. Στη συνέχεια προκειμένου να καλύψει την πολιτική του αθλιότητα επικαλέστηκε την ειρηνική διαμαρτυρία της νεολαίας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ που έγινε την επόμενη της άγριας επίθεσης στο Σύνταγμα, με κεντρικό σύνθημα «το Μεσοπρόθεσμο είναι τρομοκρατία, η χούντα δεν τελείωσε το ΄73».

Δυστυχώς για τον κ. Πεταλωτή οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι η πανικόβλητη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ψάχνει να βρει «εσωτερικό εχθρό». Μόνο που τον εχθρό τον χρειάζεται πάντα μια αυταρχική κυβέρνηση που οδηγεί με την « ρομφαία των ΜΑΤ» τους εργαζόμενους και τη νεολαία σε οικονομική και κοινωνική γενοκτονία.

Αλλά ο λαλίστατος κ. Πεταλωτής τίποτε δεν βρήκε εδώ και καιρό να πει για τους εκατοντάδες εργαζόμενους-άνεργους των κλωστηρίων ΛΑΝΑΡΑ σιωπά αιδήμονος για την δραματική αύξηση των ανέργων στην περιοχή μας, για το κλείσιμο ουσιαστικά της ΒΙΠΕ, για την ανέχεια και την φτώχεια που σαρώνει την περιοχή.

Οφείλει να γνωρίζει ότι οι πολιτικές της κυβέρνησής του, γεννούν την κοινωνική διαμαρτυρία και αποδοκιμασία. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξακολουθεί να είναι μέσα στην οργισμένη κοινωνία, να συναντιέται στους κοινωνικούς αγώνες με συναγωνιστές από τη βάση του ΠΑΣΟΚ που εγκαταλείπουν κατά χιλιάδες το κυβερνητικό κόμμα.

Σήμερα είναι όσο ποτέ αναγκαίο να ηττηθεί αυτή η πολιτική του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου και να φύγει η σημερινή κυβέρνηση και αυτό είναι πια υπόθεση των εργαζομένων και της νεολαίας και τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει.

.