Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Απίστευτο! Η Μπάγερν δοκιμάζει νεαρό Θρακιωτόπουλο!!!

Ενα δωδεκάχρονο παιδί από την περιοχή μας κάλεσε στο Μόναχο για να δοκιμάσει από αύριο σε προπονήσεις η φημισμένη γερμανική ομάδα

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ
ΠΟΙΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΗΚΕΙ;


Ένα δωδεκάχρονο παιδί από την Ροδόπη, τον Γελίν Μεχμέτ, κάλεσε για να δει από κοντά, σε προπονήσεις, η... Μπάγερν Μονάχου. Η θρυλική γερμανική ομάδα πληροφορήθηκε για τα κατορθώματά του κυρίως με την ομάδα της Μεικτής Ενώσεως Παίδων της ΕΠΣ Θράκης και ζήτησε να τον... δοκιμάσει, προκειμένου να αποφασίσει αν θα κινηθεί για την απόκτησή του.


Ο ανήλικος ανήκει στον Πανθρακικό, που κάθε άλλο παρά εμπόδιο προφανώς θα σταθεί στο ενδεχόμενο ένα πιτσιρίκι που ανακάλυψαν οι ακαδημίες της ομάδας να πάει σε μια από τις πιο φημισμένες ομάδες της Ευρώπης. Οι Γερμανοί κάλεσαν τον μικρό να είναι τη Δευτέρα στο Μόναχο προκειμένου να λάβει μέρος στις προπονήσεις της επόμενης εβδομάδας.
Όπως έγινε γνωστό και είναι άλλωστε και το αναμενόμενο, ο μικρός θα πάει στην Βαυαρία μαζί με τους γονείς του, καθώς οι κανονισμοί της FIFA για ανήλικους παίκτες σε περίπτωση μετεγγραφής είναι πολύ αυστηροί. Ο νεαρός θεωρείται μεγάλο ταλέντο, παίζει στις μεικτές ομάδες των Ενώσεων της Θράκης και καλό θα ήταν να τον ζητήσει κάποια στιγμή και η αντίστοιχων ηλικιών Εθνική Ελλάδος, προκειμένου να μην έχουμε τίποτα άλλα απρόοπτα με τίποτα γείτονες να μας τον διεκδικούν στο μέλλον.

Καλή επιτυχία!