Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Τους φίμωσαν και τους λήστεψαν στην Αλεξανδρούπολη

Κινηματογραφική ληστεία
και μεγάλη κινητοποίηση
της Αστυνομίας για τον
εντοπισμό των δραστών

                                ΔΙΑΒΑΣΤΕ
                    ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι το πρωί, πραγματοποίησαν ένοπλη ληστεία σε επιχείρηση, σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες ακινητοποίησαν στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησης, με την απειλή ενός πιστολιού και μίας κοντόκανης καραμπίνας, 40χρονο (ημεδαπό) υπάλληλο και τον ανάγκασαν να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη της, προκειμένου να προσέλθει σε αυτήν. Στη συνέχεια μόλις έφτασε στο σημείο ο 58χρονος ιδιοκτήτης, με τον ίδιο τρόπο, τον ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν από την κατοχή του, χρηματικό ποσό. Ακολούθως, αφού τους φίμωσαν και τους ακινητοποίησαν, δένοντάς τους με πλαστικούς σφικτήρες, αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα, τα κλειδιά από το όχημα του 58χρονου και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση με μοτοσικλέτα.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ πραγματοποιούνται έλεγχοι σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


Πηγή:  http://www.thrakinea.gr/