Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Τραυματίας κι ένας φαντάρος στο τροχαίο με το λεωφορείο.

Με κοψίματα σε διάφορα μέρη του σώματός του, λόγω θραύσης κρυστάλλων μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

                      ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Με κοψίματα σε διάφορα μέρη του σώματός του, λόγω θραύσης κρυστάλλων μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ένας επιβάτης του λεωφορείου το οποίο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο το πρωί στο ύψος του αεροδρομίου στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως επισημαίνει το thrakinea, η κατάσταση του τραυματία, ο οποίος είναι φαντάρος, όπως και των υπολοίπων τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία. Συνολικά έγιναν εξετάσεις σε πέντε άτομα, από τους 20 συνολικά επιβάτες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το gatzoli και το alexandroupolisonline, ο νεκρός οδηγός του ΙΧ ήταν στρατιωτικός σε μονάδα του Έβρου. Ο faros24 προσθέτει ότι η καταγωγή του νεκρού νεαρού οδηγού είναι από το Σουφλί.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το λεωφορείο να φύγει από τον δρόμο και να πέσει σε παρακείμενο χαντάκι. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Αλεξανδρούπολη ξύπνησε από τις σειρήνες των ασθενοφόρων που πήγαιναν στον χώρο του συμβάντος. Οι υπόλοιποι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε ένα καφέ με άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Έβρου και θα περίμεναν τις αποσκευές τους για να συνεχίσουν το ταξίδι τους μετά από αυτό το τραγικό γεγονός που έζησαν.

Στο σημείο έπεσαν λάδια και ο Εθνικός άξονας Αλεξανδρούπολη-Φέρες έκλεισε ,ενώ η κίνηση γινόταν από παρακείμενο δρόμο.Επί τόπου ήταν και ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Έβρου Σταμάτης Ντούμπας που έδινε λύση στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

.