Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Χωρίς νίκη επιστρέφει σήμερα από την Κύπρο η Ξάνθη

Δύο ήττες και μια ισοπαλία ο απολογισμός της εβδομαδιαίας παραμονής της στη μεγαλόνησο

ΠΟΥ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ;


Μετά την ισοπαλία (1-1) με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και την ήττα (1-0)από την ΑΕ Λεμεσού, η Skoda Ξάνθη ολοκλήρωσε το τουρνουά «Χριστάκη και Μιλτιάδη Χριστοφόρου» με δεύτερη ήττα, αυτή την φορά από τον Ερμή Αραδίππου με σκορ 2-1. Το γκολ της ξανθιώτικης ομάδας σημειώθηκε στο 20΄με τον Καζάκη, ενώ οι Κύπριοι ισοφάρισαν με στο 28΄και προηγήθηκαν στο 65΄, ενώ οι Ξανθιώτες είχαν την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 90΄με τον Μαρκόφσκι.

Η σύνθεση της SKODA ΞΑΝΘΗ: Λυμπερόπουλος (72' Ζαρόπουλος), Μπέρτος (54' Μπαξεβανίδης), Στάσιακ (72' Γούτας), Βάλλας (54' Σταθάκης), Εντιμάρ (68' Τσουμάνης), Ντίκα (54' Σουάνης), Ντάνι (68' Γκατσολάρι), Πόι (61' Καθάριος), Μαρσελίνιο (61' Μάνταλος), Βασιλακάκης (61' Αλτιπαρμακόφσκι), Καζάκης (54' Μαρκόφσκι).

Τώρα το μόνο που απομένει για την Skoda Ξάνθη, είναι η επιστροφή της στα Πηγάδια, όπου θα συνεχίσει με το τρίτο μέρος της προετοιμασίας της. Το επόμενο φιλικό παιχνίδι που ακολουθεί είναι με την Κέρκυρα, όπου αυτή την στιγμή συνεχίζει το στάδιο της προετοιμασίας της στην Ξάνθη, την Τετάρτη στις 19:30 στα Πηγάδια.

Την ίδια μέρα οι Βλαχοδήμος και Λοντίγκιν θα αγωνιστούν με τον Εθνικό συγκρότημα των Ελπίδων στα Γιάννενα, αφού έχουν ενσωματωθεί με την αποστολή που επέλεξε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης και θα αντιμετωπίσουν την Λευκορωσία στα πλαίσια του 1ου Προκριματικού Ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/