Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Σοβαρό τροχαίο στον κόμβο Ιάσμου της Εγνατίας Οδού

ΙΧ που κινείτο με κατεύθυνση την Ξάνθη, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα

ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΤΡΟΧΑΙΑ, ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ. ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου στην Εγνατία οδό κοντά στον κόμβο του Ιάσμου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν από την αστυνομία της Ξάνθης, Ι.Χ που κινείτο με κατεύθυνση την Ξάνθη, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα. Επί τόπου έσπευσε η τροχαία Ξάνθης, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και όχημα της Πυροσβεστικής. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν τρεις γυναίκες, επιβάτιδες του ενός οχήματος,  και ένας νεαρός άνδρας, οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Όλοι οι τραυματίες, διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Οι τρεις γυναίκες, ηλικίας 24,28 και 50 ετών αντίστοιχα, συγγενείς μεταξύ τους, δεν έφεραν σοβαρά τραύματα και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησαν.

Ο 24χρονος οδηγός του άλλου οχήματος τραυματίστηκε βαρύτερα και εισήχθη για νοσηλεία στην Χειρουργική Κλινική. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν τα αίτια του ατυχήματος και τις ακριβείς συνθήκες. Περισσότερα στοιχεία θα γίνουν γνωστά με την επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/