Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Ανακοινώθηκαν οι τιμές των διαρκείας & τα επόμενα φιλικά του Πανθρακικού

Προσιτές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου όρισε η ΠΑΕ, που ανακοίνωσε και το πρόγραμμα των φιλικών αρχής γενομένης με τη Νέα Χιλή αυτήν την ώρα
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Προσιτές τιμές όρισε στα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου η ΠΑΕ Πανθρακικός.

Η διοίκηση των Ακριτών αναλογιζόμενη την οικονομική κρίση που υπάρχει στην χώρα μας αποφάσισε να μειώσει τις τιμές των διαρκείας και να δώσει κίνητρο στους οπαδούς της ομάδας ώστε να αγοράσουν εισιτήριο.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2011-2012 είναι οι εξής:

Θύρα 1 (σκεπαστή): 150 €

Οικογενειακό ( Θύρα 1 - σκεπαστή): 150€

Θύρα 2 (πέταλο): 75€

Θύρα 2 (νεανικό / 15-17 ετών): 40 €

Θύρα 5 (δημοσιογραφικά): 100€

Θύρα 7 (θέσεις επισήμων): 300€
- Ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας πληρώνοντας το ποσό θα μπορεί να παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, του κυπέλλου Ελλάδος καθώς και τα φιλικά.
- Υπάρχουν 6 κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας και οι τιμές αρχίζουν από τα 40€ και φτάνουν έως τα 300€.
- Αναφορικά με το οικογενειακό εισιτήριο ισχύει για όλα τα μέλη της οικογένειας (παιδιά έως 14 ετών) χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση.
- Για όλους τους κατόχους διαρκείας υπάρχει 20% έκπτωση στα είδη της μπουτίκ εκτός από τους κατόχους της κάρτας VIP οι οποίοι έχουν έκπτωση 30%.
- Οι παλιοί κάτοχοι διαρκείας έχουν το δικαίωμα να διατηρήσουν την ίδια θέση μέχρι της 29 Αυγούστου, εφόσον πληρώσουν το αντίστοιχο αντίτιμο.
- Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας από τα γραφεία της ομάδας Ηροδότου 28, κτίριο Β, 2ος όροφος (τηλ: 25310-84444) με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας (ώρες 09:30 – 15:00) καθώς και από την μπουτίκ της ομάδας που βρίσκεται κάτω από την θύρα 2 (ώρες αγοράς). Επίσης την Τρίτη και Πέμπτη κατά τις απογευματινές ώρες οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από την μπουτίκ.
- Για όλα τα παιδιά έως και 14 ετών η είσοδος στο γήπεδο είναι δωρεάν.

Παράλληλα, ο Πανθρακικός ανακοίνωσε και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του. Συγκεκριμένα οι Ακρίτες θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή 14 Αυγούστου στο γήπεδο του Άβαντα την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Έβρου Ν. Χιλή. Στις 22 Αυγούστου ο Πανθρακικός θα φιλοξενήσει στην Κομοτηνή τον Εθνικό Γαζώρου. Στο ίδιο γήπεδο θα διεξαχθεί στις 27 Αυγούστου το φιλικό ματς με την Αθλητική Ένωση Λεκανοπεδίου Καλλονής

.