Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Οι κάτοικοι του Εχίνου παρέθεσαν γεύμα ιφτάρ

Σε ακόμα μια παρόμοια εκδήλωση πραβρέθηκαν ο πρόξενος, ο ψευτομουφτής, ο μειονοτικός βουλευτής, ο αντιπεριφερειάρχης, ο μειονοτικός δήμαρχος και άλλοι μειονοτικοί παράγοντες
               ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΙ


Tην Κυριακή 14 Αυγούστου, οι κάτοικοι του χωριού Εχίνου, που υπάγεται στον Δήμο Μύκης του Ν. Ξάνθης, διοργάνωσαν γεύμα ιφτάρ.

Στο γεύμα ιφτάρ, που διοργανώθηκε στην αυλή του τζαμιού Καρατζά Αχμέτ του Εχίνου, συμμετείχαν ο Βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης ΑΜ-Θ στον Τομέα Κοινωνικής Μέριμνας Ιρφάν Ουζούν, ο Δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τζουκάλ, ο τέως Βουλευτής Αχμέτ Φαΐκογλου, ο Πρόεδρος του Κόμματος Φιλίας-Ισότητας-Ειρήνης (DEB) Μουσταφά Αλίτσαβους, ο Πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης (ΤΕΞ) Αχμέτ Καρά, ο Ριζά Κιρλίντοκμε εκπροσωπώντας το μειονοτικό λύκειο Ξάνθης Σαλίχογλου, ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και ο Γεν. Πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς.

Με το εζάνι άρχισε το γεύμα ιφτάρ, ενώ μετά το γεύμα οι Τσετίν Μάντατζη, Αχμέτ Μετέ και Μουσταφά Σαρνίτς έκαναν από μια ομιλία ο καθένας.