Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Φωτό: ο Ντέμης με βατραχοπέδιλα και οι βουτιές του με Βανδή, παιδιά και φίλους στην Κεφαλονιά

Στο όμορφο νησί του Ιονίου παραθερίζει η οικογένεια Νικολαΐδη, όπως έχει σπεύσει να αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση το blog μας

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΛΟΥΣΙΟ
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ
ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ


Στην Κεφαλονιά «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός την Δέσποινα Βανδή, η οποία την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στον αγαπημένο της καλοκαιρινό προορισμό με τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαϊδη και τα δύο τους παιδιά, Μελίνα και Γιώργο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια επέλεξε να μείνει σε ένα άνετο διαμέρισμα που νοίκιασε στην περιοχή Αβυθος, στο νότιο τμήμα του νησιού, κοντά στο Αργοστόλι.

«Κάθε πρωί, η Δέσποινα και τα δύο της παιδιά κατέβαιναν για μπάνιο στην παραλία που βρίσκεται μπροστά από το σπίτι που μένουν», δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ κάτοικος του νησιού, ενώ όπως αναφέρουν θαμώνες του συγκροτήματος όπου διέμεινε, δεν «χόρταινε» τα παιχνίδια με τα δύο της παιδιά.


Όπως ήταν φυσικό, η καλλίγραμμη σιλουέτα της ερμηνεύτριας κέρδισε και πάλι τις εντυπώσεις. Λίγες ημέρες μετά, στην παρέα τους προστέθηκε και ο νονός της Μελίνας Κώστας Καπετανίδης.

Και ο Ντέμης Νικολαϊδης, όμως, βρήκε την ευκαιρία να ξεκουραστεί, ιδίως μετά από ένα άκρως επιτυχημένο καλοκαίρι για την εταιρεία του Eleven, που ανάμεσα σε πολλές συναυλίες που διοργάνωσε ήταν και εκείνη των Bon Jovi.

Oπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα δύο περιοδικά OK και HELLO, όλοι μαζί πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές, ενώ μαζί τους βρέθηκε και το ζεύγος Ανδρέα Κουρή-Σοφίας Σιδέρη, που λόγω καταγωγής συνηθίζουν να περνούν εκεί τις διακοπές τους.

Λίγες ημέρες πριν, η Δέσποινα με την οικογένειά της είχαν φιλοξενηθεί στο εξοχικό της καλής της φίλης Μάνιας Ντέλου στην Πάρο.

Στις 21 Αυγούστου, η οικογένεια Νικολαϊδη θα γιορτάσει τα τέταρτα γενέθλια του μικρού Γιώργου, σε ένα μεγάλο πάρτι, που όπως λέει και η μαμά του αρμόζει σε έναν πιτσιρικά που ξέρει να κλέβει την παράσταση.