Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Ο Πάρης Ζουμπούλης μιλά για την πρεμιέρα της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ


Η Skoda μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί η άτυχη της φετινής κλήρωσης του πρωταθλήματος


ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ;





Η Skoda Ξάνθη μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί η άτυχη της φετινής κλήρωσης του πρωταθλήματος. Αναμφισβήτητα θα παίξουν όλοι με όλους, η σειρά όμως που θα γίνει αυτό πολλές φορές καθορίζει και την πορεία μιας ομάδος στο πρωτάθλημα. Στην Ξάνθη οι μνήμες είναι νωπές ακόμη από κάτι αντίστοιχο την περσινή χρονιά. Με το καλημέρα λοιπόν η Skoda Ξάνθη αντιμετωπίζει μια από τις ισχυρές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και μάλιστα εκτός έδρας. Ο άνθρωπος που μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν στον πάγκο της ομάδος σαν βοηθός προπονητή και έχει φορέσει σαν ποδοσφαιριστής την φανέλα και των δυο ομάδων μιλάει τόσο για την κλήρωση όσο και για την πρώτη αγωνιστική.



Ο Πάρης Ζουμπούλης στο Χanthi Reds

«Ένα παιχνίδι στη Τούμπα είναι δύσκολο για κάθε ομάδα. Είναι ίσως η πιο ισχυρή έδρα του πρωταθλήματος. Αβαντάζ για τον ΠΑΟΚ πέραν της ποιότητας που έχει σαν ομάδα είναι και ότι έχει στα πόδια του δυο επίσημα παιχνίδια σε ευρωπαϊκό επίπεδο αποδίδοντας μάλιστα καλό ποδόσφαιρο. Έχει νέο και έμπειρο προπονητή που έχει δώσει από τώρα την ταυτότητά του στην ομάδα. Σημερινή εικόνα της Ξάνθης δεν έχω μέχρι στιγμής. Ξέρω όμως ότι ενισχύθηκε με καλούς παίκτες στις θέσεις που χρειαζόταν αν και ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι κινήσεις της. Η Ξάνθη δεν είναι εύκολος αντίπαλος για καμία ομάδα και δεν θα είναι και για τον ΠΑΟΚ. Έχει μεγάλη εμπειρία από τέτοια παιχνίδια. Αυτό που είναι δύσκολο για την ομάδα είναι το πρόγραμμά της. Είναι δυσκολότερο από το περσινό, θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα».

Όσον αφορά το δικό του μέλλον και τη νέα σελίδα που άνοιξε με την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ο Πάρης Ζουμπούλης ανέφερε: «Εδώ και λίγες ημέρες ανήκω σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ. Αυτήν την στιγμή υπάρχουν πολλές δυσκολίες, πρέπει να συμπληρωθεί το ρόστερ. Σημαντικό ρόλο γι αυτό θα παίξει η κατηγορία που θα αγωνίζεται η ομάδα, κάτι που μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε. Είμαστε αισιόδοξοι πάντως ότι όλα θα πάνε καλά.



Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/