Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Στην Αλεξανδρούπολη διεκομίσθη η γυναίκα του τροχαίου στην διασταύρωση Μαγγάνων της Ξάνθης

Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Νεκρός ο ξανθιώτης σύζυγός της

           ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Ένας 62χρονος από την Ξάνθη είναι τελικά ο οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης στη διασταύρωση των Μαγγάνων.


Πιο συγκεκριμένα , σύμφωνα με τελευταία στοιχεία, το ΙΧ που οδηγούσε ο 62χρονος με συνεπιβάτιδα γυναίκα, προφανώς σύζυγό του, κινείτο στην Επαρχιακή Οδό Ξάνθης-Μαγγάνων, με κατεύθυνση την παραλία. Στη διασταύρωση παραβίασε το STOP και συγρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο ΙΧ που οδηγούσε 30χρονος.

Ο 30χρονος είχε κατεύθυνση από Ν. Κεσσάνη προς Άβατο όταν είδε το άλλο ΙΧ να διασχίζει κάθετα το δρόμο και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε επί τόπου ο οδηγός του δεύτερου οχήματος ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά η συνεπιβάτιδά του και ο νεαρός οδηγός του άλλου οχήματος.


Στην Αλεξανδρούπολη διακομίστηκε η γυναίκα

Επί τόπου έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και του Κέντρου Υγείας Αβδήρων, που μετέφεραν άμεσα τους τραυματίες στο Νοσοκομείο. Η γυναίκα είναι σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύτηκε αρχικά στη Χειρουργική Κλινική αλλά μετά την αξονική τομογραφία που της έγινε, αποφασίστηκε η διακομιδή της στην Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες. Ο νεαρός είναι σε καλύτερη κατάσταση, αν και έχει υποστεί σοβαρό ανοιχτό κάταγμα στο πόδο και θλάση στο συκώτι, ενώ νοσηλεύεται στην Ορθοπαιδική Κλινική.

Για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών και του νεκρού οδηγού απαιτήθηκε η συνδρομή ανδρών της Πυροσβεστικής με τον αντίστοιχο εξοπλισμό.Η γυναίκα που έχει τραυματιστεί είναι αλλοδαπή.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/