Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Οδηγούσε με πλαστό δίπλωμα στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και τους κάρφωσε εκείνον που του το προμήθευσε

ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΣΕ; ΓΙΑΤΙ (ΑΝ ΚΑΙ
ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ)  ΔΕΝ EBAΛAN
ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΝ... ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ;


Συνελήφθη σήμερα (8-08-2011) στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 21χρονος ημεδαπός, για πλαστογραφία.


Ειδικότερα, το βράδυ της Κυριακής (7-08-2011), στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποίησαν σε ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος, εντόπισαν στην κατοχή του μια (1) ελληνική Άδεια Ικανότητας Οδήγησης, η οποία έφερε σοβαρές ενδείξεις πλαστότητας.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι το παραπάνω έγγραφο το είχε προμηθευτεί, από 29χρονο ημεδαπό, έναντι του χρηματικού ποσού των 1.400 ευρώ.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν τον 29χρονο ημεδαπό, οποίος, αφού απολογήθηκε, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Κατασχέθηκε μια (1) Άδεια Ικανότητας Οδήγησης, η οποία θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

.