Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Φιλικό με Μανίσασπορ και βραδιά με... Onirama για την Ξάνθη

Επέστρεψε χθες η Skoda
στα Πηγάδια και μπαίνει
στην τελική ευθεία η
φετινή προετοιμασία  
με την τρίτη φάση της

ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΗ;


Επιστροφή στη βάση από χθες για την Ξάνθη με την προετοιμασία να συνεχίζεται από σήμερα στα Πηγάδια. Μετά από τα φιλικά στην Κύπρο ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την ομάδα του και στο γήπεδό της. Η αρχή θα γίνει την Τετάρτη στο φιλικό με την Κέρκυρα, όπου η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι δωρεάν, ενώ κλείστηκε ένα ακόμη ματς, με την τουρκική Μανισασπόρ. Η Ξάνθη την είχε αντιμετωπίσει και πέρυσι επί ολλανδικού εδάφους και το φετινό παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 19 Αυγούστου. Την ίδια ημέρα θα γίνει και η παρουσίαση της ομάδας για τη νέα σεζόν, που όπως κάθε χρόνο θα έχει γιορτινό χαρακτήρα με καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Φέτος η βραδιά, όπως ανακοινώθηκε θα έχει τους ONIRAMA.

Υπάρχει και το φιλικό με την Καβάλα στις 13 του μήνα, όμως δύσκολα θα διεξαχθεί, εξαιτίας των προβλημάτων της γειτονικής ομάδας και γι' αυτό οι ιθύνοντες της Ξάνθης κινούνται ήδη για να κλείσουν άλλον αντίπαλο για τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

φωτο: οι έντεκα που ξεκίνησαν στον περσινό αγώνα προετοιμασίας ( SKODA ΞΑΝΘΗ - ΜΑΝΙΣΑ ΣΠΟΡ 0 - 1). Ανάμεσα στον αείμνηστο Αντεφέμι και τον Θανάση Κωστούλα ο Ζοάο Λεονάρντο που δεν αποκτήθηκε τελικά -έξι μήνες μετά κατέληξε στην Λάρισα- μιας και ενεργοποιήθηκε η συμφωνία με τον Γκλέισον.



Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/