Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση του ΜΣΓ Εθνικού Αλεξανδρούπολης για τη σεξουαλική παρενόχλιση αθλήτριας

Ξεκαθαρίζει ότι ο προπονητής που κατηγορειται δεν εργάζεται για λογαριασό του, ούτε ανήκει στο δυναμικό του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Τις τελευταίες μέρες ήρθε στο φως από τα τοπικά, αλλά και κεντρικά ΜΜΕ, υπόθεση που αφορούσε καταγγελία αθλήτριας για σεξουαλική παρενόχληση από καθηγητή φυσικής αγωγής-προπονητή αθλητικού σωματείου της Αλεξ/πολης.

Δυστυχώς τα ΜΜΕ, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, παρουσιάζοντας το θλιβερό αυτό περιστατικό και προσπαθώντας να προστατεύσουν τον φερόμενο ως δράστη σύμφωνα με τις αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, δεν αναφερθήκαν στο σύλλογο στον οποίο εργαζόταν ο εν λόγω προπονητής, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εύλογα ερωτήματα και ανησυχία στους συμπολίτες μας.

Ο ΜΓΣ Εθνικός συνεπής στις αρχές και στις αξίες της ηθικής, θέλοντας να προστατεύσει τους προπονητές του, αλλά και για να καθησυχάσει τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, ανακοινώνει επίσημα και με κατηγορηματικό τρόπο ότι, ο προπονητής αυτός ουδεμία σχέση έχει με μας και ότι εργάζεται για κάποιο άλλο σύλλογο της πόλης. Ταυτόχρονα δηλώνουμε απερίφραστα τον αποτροπιασμό και τη βαθιά μας λύπη, καταδικάζοντας το γεγονός που αμαυρώνει την αθλητική οικογένεια και υποβαθμίζει τα ιδεώδη του ευ αγωνίζεσθε.

Ο πρόεδρος Ο γενικός γραμματέας

.