Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Οριστικό λουκέτο στο υποκατάστημα της ΑΤΕbank στην Σταυρούπολη!

Τι απάντησε το Υπουργείο Οικονομικών στην ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


ΟΡΙΣΤΙΚΑ χωρίς υποκατάστημα ΑΤΕbank μένει η Ακριτική περιοχή Σταυρούπολης!

Αυτό προκύπτει από το έγγραφο της ΑΤΕbank στο Υπουργείο Οικονομικών που απαντάει στην ερώτηση του βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρου Κοντού.


ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΕ ΒΑΝΚ

Αναλυτικά το έγγραφο της ΑΤΕbank αναφέρει τα παρακάτω:

«Σε απάντηση της παραπάνω ερώτησης που μας διαβιβάσατε με το από 18/8/11 έγγραφό σας, για τις απόψεις μας, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Στο πλαίσιο του σχεδίου αναδιάρθρωσης της Τράπεζας που εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 23.5.2011 προβλέπεται μεταξύ άλλων η σημαντική μείωση των λειτουργικών της δαπανών.

Το ΔΣ. της Τράπεζας κατά τη συνεδρίαση της 2Ι/7/11, αποφάσισε την παύση λειτουργίας του Καταστήματος ΑΤΕ Σταυρούπολης Ξάνθης, λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα. το μικρό όγκο εργασιών και την εγγύτητα του σε άλλα καταστήματα της Τράπεζας στην περιοχή.

Με στόχο την αναβάθμιση του τραπεζικού μας δικτύου και τη διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τα υφιστάμενο πελατολόγιο, η εξυπηρέτηση των πελατών της περιοχής θα συνεχίσει να γίνεται από το Κατάστημα Ξανθης που απέχει 27 χιλιόμετρα

Οι πελάτες μας θα μπορούν να εξυπηρετούνται και απο ΑΤΜ νέας τεχνολογίας. η τοποθέτηση του οποίου έχει προβλεφθεί σε κεντρικό σημείο της Σταυρούπολης!!!!.»


Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/