Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Η αναβολή με ΑΕΚ φέρνει φιλικό με Πανθρακικό για την Skoda

Η απόφαση Μπιτσαξή κινητοποίησε τα αντανακλαστικά των ανθρώπων της Ξάνθης που όρισαν φιλική αναμέτρηση με την ομάδα της Κομοτηνής για το απόγευμα της ίδιας μέρας

  ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Η απόφαση να αναβληθεί η αναμέτρηση της SKODA Ξάνθης με την ΑΕΚ (Σάββατο, 17:15), οδήγησε τους ανθρώπους της ομάδας να κινηθούν άμεσα και να ορίσουν φιλική αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, για το απόγευμα της ίδια ημέρας.

Η αναβολή έγινε έπειτα από εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης λόγω της απασχόλησης των αστυνομικών δυνάμεων στη ΔΕΘ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν ήθελε οι ποδοσφαιριστές του να μείνουν δύο εβδομάδες χωρίς αγώνα, καθώς επόμενη επίσημη αναμέτρηση για τη SKODA είναι αυτή με τον Ολυμπιακό στην τρίτη αγωνιστική, για αυτό και αποφάσισε τη διεξαγωγή φιλικού με τον Πανθρακικό (Σάββατο 10/11,18:15) ώστε να συνεχίσουν οι παίκτες να έχουν αγωνιστικό ρυθμό.

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα στην προπόνηση της Τρίτης, μετά τις ασκήσεις με μπάλα οι παίκτες έριξαν βάρος στις ασκήσεις ταχύτητας, ενώ στο φινάλε χωρίστηκαν σε γκρουπ και αγωνίστηκαν σε μικρά τετράγωνα.

Στην Ξάνθη επέστρεψαν και οι διεθνείς μεν την Ελπίδων Πέτρος Μάνταλος και Γιούρι Λοντίγκιν.

 
Πηγή:  http://www.sport-fm.gr/