Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Συνέντευξη Τύπου αύριο από το Δήμαρχο Ξάνθης για να διαλύσει τις φήμες

Διαψεύδει κατηγορηματικά την αποχώρησή του μετά τον ορισμό νέων προέδρων σε τρεις επιτροπές του Δήμου, αλλά οι φήμες επιμένουν

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Συνέντευξη Τύπου εφ όλης της ύλης παραχωρεί την Πέμπτη, λίγο μετά το μεσημέρι ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης.


Κεντρικό ζήτημα αυτής της Συνέντευξης Τύπου, σύμφωνα με τον ίδιο το Δήμαρχο Ξάνθης, είναι να διαλυθούν οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα για υποτιθέμενη αποχώρησή του. Όπως ανέφερε στο XanthiPress.gr, μετά τον ορισμό νέων Προέδρων στις τρεις επιτροπές του Δήμου, οι οποίες προβλέπονται από τον Καλλικράτη και τις φήμες που κυκλοφόρησαν «καλό είναι να τα πούμε», προσθέτοντας ότι οι ορισμοί αυτοί δεν σημαίνουν κάτι παραπάνω από διανομή ρόλων και ότι στο παρελθόν ο ίδιος είχε παραχωρήσει την Δημαρχιακή Επιτροπή, με πολύ περισσότερες αρμοδιότητες.

Κατά τα άλλα αναφέρει ότι , με την ευκαιρία, θέλει να ενημερώσει τα Μέσα για θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος του Δήμου και να δεχθεί τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα ζητήματα της πόλης. Άλλωστε, επισημαίνει, ότι οι συναντήσεις αυτές καλό είναι να γίνονται ανά διαστήματα για να μην υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα.

.