Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Κλιμάκιο της Hitachi με τον πρόεδρο της Welcome στην Κομοτηνή

Γεύμα εργασίας του Yutaka’Jack Okuda με τον Θανάση Τζεβελεκίδη στο Fish Restaurant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Εγκαινιάζοντας ένα κύκλο επαφών με φερέγγυους πελάτες στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών στην χώρα μας, η εταιρία Hitachi κάνει το δικό της άνοιγμα στην ελληνική αγορά. Στα πλαίσια της περιοδείας του σε ευρωπαϊκές χώρες ο υπεύθυνος Ευρώπης της ιαπωνικής εταιρίας Yutaka’Jack Okuda, είχε γεύμα εργασίας με τον Θανάση Τζεβελεκίδη πρόεδρο της εταιρίας ηλεκτρικών συσκευών Welcome που αριθμεί ήδη στην αλυσίδα της 25 δυναμικά καταστήματα στην ελληνική αγορά και πολύ σύντομα θα τα αυξήσει στα 33.

Όπως είπε μιλώντας στον «Χ» ο κ. Τζεβελεκίδης υπάρχει διάθεση πολλών εμπορικών καταστημάτων του χώρου να προσχωρήσουν στην αλυσίδα Welcome αλλά αυτό προϋποθέτει να πληρούν μια σειρά όρων που βάζει η εταιρία ως προς την φερεγγυότητά τους, την ποιότητα συνολικά των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων, την προστιθέμενη αξία που φέρνουν στην εταιρία κι άλλα κριτήρια που περνούν από το μικροσκόπιο. Πάντως ο Γιαπωνέζος εκπρόσωπος της Hitachi συνοδευόταν από τον Αλέξανδρο Κυριαζίδη διευθυντή πωλήσεων και τον Απόστολο Καρύδα διευθυντή της εταιρίας στην χώρα. Η Ηitachi κατέχει το 5% στην ελληνική αγορά όσον αφορά τα ψυγεία και τα κλιματιστικά κι ετοιμάζεται όπως μας πληροφόρησαν τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας για την κυκλοφορία νέων προϊόντων όπως ένα πλυντήριο ρούχων με ελκυστικές προδιαγραφές για την ελληνική αγορά που μετά θα προωθηθεί και στην ευρωπαϊκή.

Το μενού ήταν εκλεκτό ψάρι και βραστά λαχανικά, σαλάτες που επιμελήθηκε ο σεφ του καταστήματος fish restaurant, συνοδεία μπύρας Βεργίνα και λευκού κρασιού Kίκονες, ενώ προηγήθηκε και το τσίπουρο της Ποτοποιίας Οινοποιίας Κομοτηνής. Ελληνική φιλοξενία με Θρακιώτικα προϊόντα που πάντα στηρίζει ο κ. Τζεβελεκίδης αναγνωρίζοντας την προσπάθεια όσων μετέχουν στην παραγωγή τους, γεύθηκαν ο Ιάπωνας διευθυντής Ευρώπης της Hitachi και οι Έλληνες συνεργάτες του, μιλώντας πάντα με τα καλύτερα λόγια για την χώρα και τους ανθρώπους της.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/