Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Φιλικά για την Ορεστιάδα στην Κεσσάνη

Η ομάδα του Έβρου αντιμετώπισε την Keşan Gençlik, όπου αγωνίζεται στην Α2 Κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος

ΠΟΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από την μέχρι τώρα προετοιμασία τους είχαν την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο οι παίκτες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας. Οι «πράσινοι» του Έβρου κατά την παρουσία τους στην γειτονική πόλη της Κεσάνης, αντιμετώπισαν την Keşan Gençlik, όπου αγωνίζεται στην Α2 του Τουρκικού πρωταθλήματος, γνωρίζοντας δύο ήττες (3-0, 3-1) σε ισάριθμους αγώνες.

Ο Παναγιώτης Τσακμάκης και ο συνεργάτης του Γιώργος Σιαντίδης, στα πρώτα φιλικά της νέας χρονιάς αν και δεν είχε στην διάθεσή του, τους Βλασακίδη, Χουσίδη, Καψαλιάρη, Σαββόγλου και Κουλαξίδη, έβγαλε αρκετά συμπεράσματα για τους αθλητές του δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους «μικρούς»…

Η ομάδα της Κεσάνης, που σε λίγες ημέρες ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της στο Τουρκικό Κύπελλο, παρουσιάστηκε σαφώς πιο έτοιμη και δεμένη από ότι ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας και δίκαια έφθασε στις νίκες… Αντίθετα ο ΑΟΟ παρά το γεγονός ότι είναι ακόμη και ανέτοιμος, έδειξε κάποια θετικά στοιχεία, κυρίως στο δεύτερο παιχνίδι όταν και προηγήθηκε με 1-0.

Ο Παναγιώτης Τσακμάκης σχολιάζοντας τα πρώτα φιλικά των «πρασίνων» τόνισε «Για εμάς ήταν τα πρώτα φιλικά που δώσαμε και σίγουρα το ζητούμενο δεν ήταν το αποτέλεσμα. Δοκίμασα αρκετά νέα παιδιά που δεν θα έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια. Σκοπός ήταν να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και εμπειρίες οι μικροί. Να πάρουν τις ευκαιρίες τους και να τους δω σε συνθήκες αγώνων. Ο απολογισμός σε γενικές γραμμές είναι θετικός. Βέβαια δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη, αλλά έχουμε χρόνο μέχρι την έναρξη των επίσημων αγώνων. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα δουλέψουμε στα σημεία που έχουμε ανάγκη».

Από την πλευρά του ο αρχηγός των «πρασίνων» Στέλιος Κεμανετζής δήλωσε «Η ομάδα της Κεσάνης αγωνιστικά ήταν πιο έτοιμη από εμάς. Εμείς ακόμη θέλουμε χρόνο. Αν και ανέτοιμοι, αυτά τα φιλικά μας βοηθάνε να προετοιμαστούμε καλύτερα και να δούμε τις ατέλειες μας. Μας έβαλαν πιο γρήγορα σε αγωνιστικό ρυθμό και τέτοια παιχνίδια με γειτονικές ομάδες μας δίνουν την ευκαιρία να δοκιμάζουμε τα νέα παιδιά που έχουμε στον σύλλογο».

Στο παιχνίδι του Σαββάτου ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας ξεκίνησε με τους : Μαρκίδη, Αρχοντίδη, Γραμματικόπουλο, Κεμανετζή, Προδρομίδη, Καρδαμανίδη, Τοπαλίδη (λ), ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι Λαχτάρας, Δούλιας, Μερετάκης και Μποκαλίδης.

 
Πηγη:  http://www.thrakisport.gr/