Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Μάρκο Μαρκόφσκι: «Παράδεισος η Skoda Ξάνθη»

Αποφασισμένος να βάλει πολλά γκολ και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ


Αποφασισμένος να βάλει πολλά γκολ και να βοηθήσει τη Skoda Ξάνθη να πετύχει τους στόχους της, δήλωσε ο Μάρκο Μαρκόφσκι.

Ο 25χρονος επιθετικός της Ξάνθης, μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου και υποστήριξε ότι η Skoda είναι παράδεισος για κάθε ποδοσφαιριστή, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Super League, στους φιλάθλους των Ακριτών, στους στόχους του, αλλά και στον Κριστιάν Βιέρι.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στη Skoda Ξάνθη: «Βρίσκομαι σε μια καλή ομάδα, σε ένα καλό πρωτάθλημα όπως είναι η Super League, δεν έχει καμία σχέση με τη Football League και θέλω να δείξω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και να πιάσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει για φέτος. Σίγουρα χρειάζεται χρόνος συμμετοχής, έχω εμπειρία και στην Ελλάδα και στη Σερβία, όμως είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι στη Α Εθνική, μέχρι στιγμής έχω αγωνιστεί σε τρεις αγώνες και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα πάρω τις ευκαιρίες από τον κ. Ουζουνίδη».
Για το πρωτάθλημα: «Το πρόγραμμα στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο, ήμασταν άτυχοι σε κάποια παιχνίδια, μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς, παρότι παίζαμε με τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν κομβικό, θέλαμε τη νίκη, δώσαμε τα πάντα, και καταφέραμε να πάρουμε το πρώτο τρίποντο που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για τον αγώνα με τον Άρη: «Είναι καλό που δώσαμε τέσσερα αιχνίδια, οι αντίπαλοι δεν έχουν τόσα παιχνίδια στα πόδια τους, είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τις άλλες ομάδες και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα με τον Άρη».

Για τους στόχους του με τη φανέλα της Skoda: «Αρχικά θα ήθελα να παίξουμε καλή μπάλα και να βγούμε στα πλέι οφ. Η φιλοσοφία του προπονητή μας είναι να βάζουμε ένα γκολ περισσότερο από τον αντίπαλό μας και εμείς το προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω ότι φέτος μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά».

Αν παρακολουθούσε την Ξάνθη όταν αγωνιζόταν στη Δόξα Δράμας: «Είχα καλές εντυπώσεις, παρακολουθούσα την ομάδα, ειδικά από τον Ιανουάριο που είχαμε μιλήσει. Είναι παράδεισος για κάθε ποδοσφαιριστή. Η ομάδα προσφέρει τα πάντα που χρειάζεται ένας παίκτης για να είναι ευτυχισμένος. Φέτος η ομάδα έκανε καλές μεταγραφές και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

Για το πρώτο του γκολ: «Ελπίζω να το συνεχίσω με τη φανέλα της Skoda, το πρώτο μου γκολ δυστυχώς δεν βοήθησε την ομάδα να πάρει βαθμό, αλλά ήταν καλό για την ψυχολογία μου».

Για τους στόχους του: «Αυτή τη στιγμή ο στόχος μου είναι να γίνω βασικός στη Ξάνθη, να γίνω σκόρερ, σε κάθε ματς να βοηθάω την ομάδα και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα βοηθάω πολύ».

Ποιον ποδοσφαιριστή είχε σαν πρότυπο: «Μου άρεζε πολύ ο Κριστιάν Βιέρι, αυτός ήταν ο παίκτης που έλεγα ότι κάποια μέρα θα γίνω σαν και αυτόν. Όσο μεγάλωνα έβλεπα μόνο τον εαυτό μου. Ο επιθετικός πρέπει να έχει υπομονή και να δουλεύει σκληρά για να πετύχει».

Για τον κόσμο της Ξάνθης: «Περιμένουμε μεγάλη βοήθεια από αυτούς, με τις νίκες και καλό ποδόσφαιρο, πιστεύω ότι θα έχουμε μεγάλη βοήθεια από κόσμο στη συνέχεια».

.