Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Επιστροφή Λεχούδη και επίσημα στον ΓΑΣ Κομοτηνή

Το γέννημα - θρέμα της ομάδας γυρνάει για να την βοηθήσει στο νέο πρωτάθλημα

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Κάτι που ήταν γνωστό επισημοποιήθηκε από το βράδυ της Τρίτης και ο Κίμωνας Λεχούδης είναι παίχτης του ΓΑΣ Κομοτηνή μετά από ένα διάλειμμα ενός χρόνου. Ο 27χρονος φόργουορντ θα δώσει σημαντικές λύσεις στα χέρια του Θανάση Χατζηνικολάου και με την παρουσία των Σταμπουλή, Κουτσοβασίλη ο ΓΑΣ έχει τους πιο δυνατούς Power Forward στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας έχει ως εξής: ¨ Η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή ΚΙΜΩΝΑ ΛΕΧΟΥΔΗ, προκειμένου να ενισχύσει τον ΓΑΣ Κομοτηνή την αγωνιστική περίοδο 2011-12. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως ένα παιδί που έχει συνδεθεί το όνομα του με τον ΓΑΣ Κομοτηνή και προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου, επιστρέφει μετά το πέρασμα του από τον ΔΟΥΚΑ. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε τα καλύτερα¨.

Ο Λεχούδης δεν ξεκίνησε τις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, ωστόσο μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να τεθεί υπό των οδηγιών του Θανάση Χατζηνικολάου. Παράλληλα τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση του Τάσου Κοκορόγιαννη, που προπονείται με την ομάδα της Κομοτηνής.


Φιλική ρεβάνς την Κυριακή στη Δράμα

Την προηγούμενη Κυριακή ο ΓΑΣ αντιμετώπισε τους Τιτάνες στο κλειστό της Κομοτηνής και επιβλήθηκε με 71-69 και αυτήν την Κυριακή η ομάδα της Κομοτηνής αντιμετωπίζει την ομάδα των Τιτάνων στην Δράμα την ίδια ώρα. Σε αυτήν την αναμέτρηση ο ΓΑΣ αναμένεται να παρουσιαστεί πλήρης και ο Χατζηνικολάου να βγάλει πιο σημαντικά συμπεράσματα.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/