Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ιαπωνέζικη εταιρία παίρνει τα βαμβάκια της Κομοτηνής

Αξιόπιστος συνεργάτης τους ο Σταμάτης Κουρούδης των Θρακικών Εκκοκκιστηρίων, που ξενάγησε την αντιπροσωπία στις εγκαταστάσεις τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Στην Κομοτηνή βρέθηκαν την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011 υψηλόβαθμα στελέχη της ιαπωνικής Εταιρείας Toyoshima και συναντήθηκαν με τον Σταμάτη Κουρούδη πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο των Θρακικών Εκκοκκιστηρίων.

Η ιαπωνική Εταιρεία Toyoshima είναι μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες στο κόσμο και εμπορεύεται διάφορα προϊόντα. Μόνο στο βαμβάκι εμπορεύτηκε πέρυσι 250.000 τόνους εκκοκκισμένου περίπου δηλαδή όσο η παραγωγή της Ελλάδας, ο τζίρος της εταιρείας ήταν 750.000.000 δολάρια. Στην Ελλάδα όπως πληροφορούμαστε έχουν λίγους αλλά μόνιμους συνεργάτες, ένας εκ των οποίων είναι ο κος Σταμ. Κουρούδης.

Στη φωτογραφία από αριστερά διακρίνονται οι κύριοι Marc Huberson και Christophe Baranicka από το ευρωπαϊκό γραφείο της εταιρείας στο Παρίσι, ο Κομοτηναίος Λεβέντ Σαδίκ υπεύθυνος της εταιρείας για τα βαλκάνια, ο κ. Ryota Karube από το γραφείο Αμερικής (Memphis) και ο Σταμάτης Κουρούδης στην είσοδο των Θρακικών Εκκοκκιστηρίων Κομοτηνής.

 
Πηγή:  http://www.xronos.gr/