Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Το πρόγραμμα των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου στην Ξάνθη

Η καθιερωμένη παρέλαση στρατού και μαθητών θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 το μεσημέρι

ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ



Ώρα 07:00 π.μ Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες σε όλες τις εκκλησίες, θούρια και εμβατήρια από τις φιλαρμονικές του Δ΄Σ.Σ και του Δημοτικού Ωδείου Ξάνθης.
Ώρα 8:30 π.μ Επίσημη έπαρση της σημαίας στην Κεντρική Πλατεία της Πόλης. Τιμές θα αποδώσει Τμήμα Στρατού και η Φιλαρμονική του Δ΄.Σ.Σ.
Ώρα 10.30 π.μ. Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμoνος με τη συμμετοχή του κλήρου της Πόλης μας. Τον πανηγυρικό θα εκφωνήσει o δάσκαλος του 6θέσιου Μειονοτικού Σχολείου Μύκης κ. Ταχταλόγλου Αναστάσιος.
Ώρα 11.00 π.μ. Δεξίωση από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ξάνθης κ. Καραλίδη Φώτιο, στην αίθουσα τελετών της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.
Ώρα 11:45 π.μ. Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο της πόλης χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος. Κατάθεση στεφάνων από τον Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον Αντιπεριφερειάρχη, τον Στρατηγό Δ/τη Δ΄Σ.Σ., τον Δήμαρχο Ξάνθης, τον Πρύτανη του Δ.Π.Θ., τον Αστυνομικό Δ/ντη Ξάνθης, το Λιμενάρχη Λάγους, το Δ/ντη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών, το Σύνδεσμο Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, την Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών, το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών, τους εκπροσώπους αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων, και όλες τις Εφεδροπολεμιστικές Οργανώσεις.
Ώρα 12:00 Παρέλαση μαθητών σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Οργανώσεων, Συλλόγων, Προσκόπων, Οδηγών και Τμημάτων Στρατού. Την ευθύνη της παρέλασης των μαθητών θα έχει ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Χρήστος Θεοδωρίδης. Υποστολή της σημαίας. Τιμές θα αποδώσει Τμήμα Στρατού και η Φιλαρμονική του Δ΄Σ.Σ.

.