Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ο Βάλλας, οι «χειροπέδες» και ο Χαριστέας!

Ποιος παίκτης της Ξάνθης θα αναλάβει να περάσει "χειροπέδες" στον επιθετικό του Παναιτωλικού και της Εθνικής για τα 90 λεπτά του αυριανού ματς;

    ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ





Εάν ο Μαρίνος Ουζουνίδης διέθετε κάποιο… μαγικό ραβδί και μπορούσε να «κλειδώσει» στα αποδυτήρια έναν από τους παίκτες του Παναιτωλικού – στο πλαίσιο της αυριανής (29/10) μεταξύ τους αναμέτρησης - αυτός δεν θα ήταν άλλος από τον Αγγελο Χαριστέα.

Το φορμάρισμα του «Χάρι» (έτσι όπως αποτυπώνεται μέσα από τις εμφανίσεις του, τόσο με τον Παναιτωλικό, όσο και με την Εθνική ομάδα) αν δεν τρομάζουν, τουλάχιστον κάνουν τον τεχνικό της Ξάνθης να σπεύδει να λάβει αυξημένα μέτρα προστασίας.

Ο Σπύρος Βάλλας είναι ο παίκτης ο οποίος θα αναλάβει την αποστολή να περάσει «χειροπέδες» στον επιθετικό του Παναιτωλικού ή εάν θέλετε να περιορίσει όσο το δυνατόν σε μεγαλύτερο βαθμό την δραστηριότητα του διεθνούς επιθετικού.

Κατά τα άλλα, ο Ουζουνίδης έχει ζητήσει από τους παίκτες του να προσέξουν τα δυνατά άκρα του Παναιτωλικού και ειδικότερα τους Μπουμάλ και Καμαρά, να παραμείνουν συγεντρωμένοι και να μην παρασυρθούν από την «καυτή» έδρα της αγρινιώτικης ομάδας.

.