Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Και η Όλγα Ρενταρή κατά του άρθρου 37;;;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η βουλευτής Έβρου είναι ανάμεσα στους υποψήφιους να καταψηφίσουν το συγκεκριμένο άρθρο
     ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Μπορεί το άρθρο 37 να γίνει η αιτία να μειωθεί η κοινοβουλευτική πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ στους 152 βουλευτές και να «παιχθεί» η δεδηλωμένη της κυβέρνησης; Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που μας έρχονται τώρα από την Αθήνα, η βουλευτής Έβρου Όλγα Ρενταρή είναι «επίφοβη», στο να μην ψηφίσει το συγκεκριμένο άρθρο!!!


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι βουλευτίνες Λούκα Κατσέλη και Βάσω Παπανδρέου επιμένουν ότι δεν θα ψηφίσουν το άρθρο 37, μια στάση που κρατά ζωντανή την σπίθα της αντίστασης και σε άλλους συναδέλφους τους.

Από σήμερα το πρωί οι επιτελείς του πρωθυπουργού χώρισαν την τακτική τους. «Τη Λούκα και τη Βάσω θα τις χειριστούν οι μεγάλοι». Με αυτή τη φράση εννοούν ότι δεν αποκλείεται ακόμη και τηλεφώνημα ή ραντεβού με τον Γιώργο Παπανδρέου, αν και επισήμως δε θέλουν να το παραδεχθούν για να μη δώσουν την εικόνα της διαπραγμάτευσης.

Τους υπόλοιπους τους έχουν αναλάβει ο Φίλιππος Πετσάλνικος, ο Βασίλης Έξαρχος, ο Χρήστος Πρωτόπαπας και η Ρεγγίνα Βάρτζελη! Ένας σύμβουλος εκ των προαναφερθέντων, μας ενημέρωσε ότι στην λίστα είναι και η βουλευτής Έβρου Όλγα Ρενταρή…

Η φωτογραφία (κάνε κλικ) με την σημασία της!!!