Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στην Ορεστιάδα

Οι τέσσερις είναι στρατιοωτικοί και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα του Στρατοδικείου Ξάνθης ενώ ο πέμπτος είναι πολίτης και παραπέμπεται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Συνελήφθησαν την Τετάρτη το απόγευμα, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, πέντε ημεδαποί, ηλικίας 31, 26, 24, 24 και 21 ετών, για κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους πέντε ημεδαπούς, διότι, κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην οικία που διαμένουν οι τρεις εξ αυτών, κατείχαν από κοινού ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 43,9 γραμμαρίων και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν τρίμματα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 1,9 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Σημειώνεται ότι, σε βάρος του ενός 24χρονου η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και το αδίκημα της αντίστασης, διότι, κατά τη διενέργεια της έρευνας, επιχείρησε να αποτρέψει αυτήν καθώς επίσης και τη σύλληψή του, ενώ σε βάρος του άλλου εκκρεμεί Ένταλμα Σύλληψης, από τις στρατιωτικές ελληνικές αρχές, για λιποταξία.
Οι τέσσερις εκ των δραστών θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Στρατοδικείου Ξάνθης και ο πέμπτος στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας. 

.