Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Μυστήριο με τρία ελικόπτερα που απογειώθηκαν από το Πόρτο Λάγος και προσγειώθηκαν στο Διδυμότειχο

Θρίλερ αναφορικά με το ποιους είχαν μέσα και τι ήθελαν και επισκέφθηκαν την περιοχή από... αέρος Ακόμα και βουλευτής ασχολήθηκε με το θέμα και έθεσε σχετικές ερωτήσεις στους αρμόδιους φορείς

                 ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ



Σε σειρά φαίνεται πως μπαίνουν πλέον τα στοιχεία για το ποιοι ήταν οι επιβάτες των τριών ελικοπτέρων που προσγειώθηκαν το Σάββατο το μεσημέρι στο κάστρο του Διδυμοτείχου.
Όλα ξεκίνησαν, όταν εμφανίστηκαν τρία ελικόπτερα στον ουρανό του Έβρου. Νωρίτερα είχαν απογειωθεί από το Πόρτο Λάγος. Σύμφωνα με κατοίκους του Διδυμοτείχου τα τρία ελικόπτερα προσγειώθηκαν στο κάστρο του Διδυμοτείχου πολύ κοντά στην Αρμενική εκκλησία. Αμέσως κάτοικοι ξεσηκώθηκαν, καθώς στην περιοχή δεν υπάρχει ελικοδρόμιο και βρίσκεται πολύ κοντά σε αρχαιολογικό χώρο, αν δεν είναι εντός αυτού.

Την ώρα της εμφάνισης των ελικοπτέρων βρίσκονταν στο Διδυμότειχο η Βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ Όλγα Ρενταρή, η οποία προχώρησε σε καταγγελία στο αερολιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης. Η κ. Ρενταρή σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, μας ανέφερε ότι υπήρχε σχέδιο πτήσης κι ότι περιμένει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thraki Νεα, σε ‘να από τα ελικόπτερα επέβαινε πολύ γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας, ο οποίος προτίθεται να επενδύσει στον Έβρο.

Όπως ανέφερε άλλος αναγνώστης, το απόγευμα του Σαββάτου τα ελικόπτερα πέρασαν δυτικά της Αλεξανδρούπολης, με κατεύθυνση προς τη Μάκρη.


Πηγή:  http://www.thrakinea.gr/