Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο ΓΑΣ Κομοτηνής

Πραγματοποιήθηκε  στο πολύκεντρο του Δήμου η παρουσίαση του ανδρικού και γυναικείου τμήματος μπάσκετ της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2011-12

         ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο πολύκεντρο του Δήμου Κομοτηνής η παρουσίαση του ανδρικού και γυναικείου τμήματος μπάσκετ του ΓΑΣ Κομοτηνή για την αγωνιστική περίοδο 2011-12. Παρά τις δυσκολίες, οικονομικής φύσης κυρίως, η αισιοδοξία δεν έλειπε και από τους άνδρες και από τις γυναίκες που απόλαυσαν τη στιγμή σε μία όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο Βασίλης Στοάκης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους έδωσε τον λόγο στον Κούλη Ταξιλδάρη ¨ Δεν μπορώ να μην ξεκινήσω με την απώλεια του Νεοκλή Λεχούδη. Ότι και να κάνουμε δεν μπορεί να ξεχαστεί. Ήταν φίλος και στήριγμα. Τώρα στα αγωνιστικά είναι μία δύσκολη σεζόν για όλους μας. Ξέρετε τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν και πως έχουν κοπεί όλες οι επιχορηγήσεις. Παραλληλα οι τοπικές αρχές αδυνατούν να μας ενισχύσουν για αυτό χρειάζεται η κινητοποίηση όλης της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου να αποδείξουμε πως μπορούμε να συνεχίσουμε την προσφορά μας. Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους σας και να ξέρετε πως είμαι στο πλευρό σας για οτιδήποτε χρειαστείτε¨ ήταν τα λόγια του Ταξιλδάρη για να συμπληρώσει ο υπεύθυνος ακαδημιών Πασχάλης Αθανασίου ¨Οι ακαδημίες του ΓΑΣ προσπαθούν να βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. Προσπαθουμε να φανούμε πρωτοπόροι σε πολλά θέματα. Σε συνέχεια της προσπάθειας των τελευταίων ετών και με γνώμονα τις επιθυμίες και ανάγκες των παιδιών μας, την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των υπηρεσιών μας και πάντοτε με την ίδια διάθεση και μεράκι, προ-χωράμε και φέτος με νέα βελτιωμένα προγράμματα, νέες συνεργασίες και δραστηριότητες, με περισσότερη δουλειά και επιμονή στις λεπτομέρειες. Κοινό μέλημα όλων μας είναι τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και το μπάσκετ, να μάθουν και να ψυχαγωγηθούν αλλά και να διδαχθούν αρχές και αξίες όπως: συνεργασία, ομαδικότητα, προσπάθεια, πειθαρχία, συνέπεια και αποφασιστικότητα.¨.
Στη συνέχεια ο Βασίλης Στοάκης κάλεσε έναν- έναν όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΓΑΣ που είδαν στην οθόνη φωτογραφίες με στοιχεία τους ενώ χαλάρωσαν και παράλληλα έγινε σύσφιξη σχέσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Βέβαια η βραδιά ήταν αφιερωμένη και στον Γιώργο Κουτσοβασίλη, ο οποίος συγκινημένος παρέλαβε από τον έφορο του ανδρικού τμήματος Θανάση Καλαμάτα την τιμητική πλακέτα, που ανέφερε χαρακτηριστικά ¨13 χρόνια στα παρκέ, μια ζωή στην καρδιά μας¨. Ο Θανάσης Καλαμάτας τόνισε πως ¨ Η θέληση και το πάθος του Κουτσοβασίλη σπανίζουν. Παίχτες που έχουν τέτοια θέληση σαν τον Γιώργο δεν υπάρχουν δυστυχώς στις μέρες μας. Στα 11 χρόνια περίπου που συνεργαστήκαμε, δεν θυμάμαι τον Γιώργο να έχει χάσει προπονήσεις. Η αγάπη του για το άθλημα ήταν μεγάλη και ζητάω από τα παιδιά που είναι τώρα στην ομάδα να τον φτάσουν¨. Εμφανώς συγκινημένος ο Κουτσοβασίλης δεν μπορούσε να πει πολλά ¨Σας ευχαριστώ όλους. Στον ΓΑΣ ζήσαμε μεγάλες στιγμές. Αυτήν την ομάδα την αγαπάω και θέλω να φτάσει ψηλά και πιστεύω ότι θα φτάσει. Για μένα ο ΓΑΣ είναι οικογένεια¨.