Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Επιτροπή του "Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης" επισκέφθηκε δυτικοθρακιώτη βουλευτή στο τουρκικό Κοινοβούλιο

Ποιοι συμμετείχαν στην επιτροπή;

Τι συζήτησαν μαζί του και τι του ζήτησαν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Επιτροπή υπό την προεδρία του δικηγόρου και προέδρου του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Μπουρχανετίν Χαγκιουντέρ μαζί με τον αντιπρόεδρο Ερόλ Κασίφογλου, τον Αχμέτ Κοτς, τον αντιπρόεδρο Μουσά Γιούρτ, το μέλος του Δ.Σ. Λεβέντ Γκιούρ, τον τέως πρόεδρο και πρόεδρο του BATEV Σελαχατίν Γιλντίζ, τον πρόεδρο του παραρτήματος Προύσας Σουκρού Κιοσέ, τον πρόεδρο του αθλητικού σωματείου Τούρκων Δυτικής Θράκης Νετζατί Γιουσούφ, και τον Αχμέτ Ερ-παλιό μέλος της διοίκησης του B.T.T.D.D και επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης του κόμματος ΑΚΠ στην Προύσα, επισκέφτηκε τον βουλευτή Προύσας Χακάν Τσαβούσογλου στο γραφείο του.

Η επιτροπή επισκεπτόμενη τον Χακάν Τσαβούσογλου που εξελέγη στην Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση, καταρχάς του ευχήθηκε επιτυχία στα καθήκοντα του κατά την νέα περίοδο, ενώ αναφέρθηκε ότι ως καταγόμενος μέσα από την κοινότητα έχει φορτωθεί μεγάλη ευθύνη για τις προσπάθειες που θα κάνει εξ ονόματος της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης. Υπογραμμίστηκε η σημασία να υπάρχουν σε αυτά τα αξιώματα άνθρωποι μας που ξέρουν τον αγώνα μας ώστε καταρχάς να επιλυθούνε τα προβλήματα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης που ζούνε στην Τουρκία, ενώ ο Χακάν Τσαβούσογλου εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ότι εργάστηκε μαζί μας στο παρελθόν. Επίσης παρών και ο ίδιος στην συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανέφερε πως θα συνεχίσει να παρακολουθεί την επίλυση των θεμάτων. Δόθηκε επίσης γεύμα μαζί με τον Τσαβούσογλου στην βουλή προς τιμήν της επιτροπής.

Η συνάντηση με τον επίσης συμπολίτη και μέλος μας βουλευτή Αδριανούπολης κύριο Μεχμέτ Μουεζίνογλου αναβλήθηκε καθώς έλειπε εκτός Άγκυρας.