Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Εγκαθίσταται δομή του Ανοιχτού Πανεπιστημίου στην Κομοτηνή

Το θέμα συζητήθηκε ανάμεσα στην διοικούσα επιτροπή και τον δήμαρχο της πόλης Γιώργο Πετρίδη

     ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου καθηγητή Χάρη Κοκκώση, τον αντιπρόεδρο Παναγιώτη Γιαννόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Χαράλαμπο Ροδόπουλο, είχε ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία που έχει ο Δήμος Κομοτηνής με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και συζητήθηκε η προώθηση μίας νέας δομής του ΕΑΠ, που θα εγκατασταθεί στην Κομοτηνή και ονομάζεται «Πύλη – Πόλος».

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή, δήλωσε ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Πετρίδης, καθώς η νέα δομή αναβαθμίζει τις υπηρεσίες που μπορεί να παρέχονται όχι μόνο στους φοιτητές της περιοχής που φοιτούν στο ΕΑΠ, αλλά και στους πολίτες του Δήμου που θα ήθελαν πιθανόν να ωφεληθούν από προγράμματα που θα αναπτύσσονται μέσω της δομής.

Στην ίδια την δομή, αναφέρθηκε ο κ. Κοκκώσης, ο οποίος τόνισε ότι πρόκειται για μία «Πύλη» όπου θα μπορούν να βρουν επιπλέον πληροφορίες ή άλλο υλικό οι φοιτητές του ΕΑΠ που βρίσκονται στην Περιφέρειά μας, αλλά και για ένα «Πόλο» που θα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας μέσα από τις δράσεις που θα υλοποιούνται και θα μπορούν ελεύθερα να τις παρακολουθούν.

.