Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

Η εναρκτήρια Συνάντηση Εργασίας του έργου «Cynology Center»

Αφορά το πρόγραμμα  Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Βουλγαρία 2007–2013 και συμμετείχε αντιπροσωπία του Δήμου Αλεξανδρούπολης

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Στο Dimitrovgrad της Βουλγαρίας μετέβη στις 18 και 19 Οκτωβρίου 2011 αντιπροσωπεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο της εναρκτήριας συνάντησης εργασίας του έργου με τίτλο: Διαποίκιλση των τουριστικών υποδομών και προϊόντων στη διασυνοριακή περιοχή- Διεθνές Κέντρο Κυνολογίας και Διασκέδασης MARITSA- DIMITROVGRAD-CYNOLOGY CENTER. Το έργο υλοποιείται στα πλαίσια του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Βουλγαρία 2007-2013». Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Δήμου Αλεξανδρούπολης ήταν ο Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα, κ. Γκότσης Νικόλαος, και συμμετέχοντες οι κ. Μαματσόπουλος Τριαντάφυλλο, συντονιστής του έργου και κ. Καδόγλου Μαριάννα, υπεύθυνη οικονομικής διαχείρισης του έργου. Τη βουλγαρική πλευρά εκπροσώπησε στη συνάντηση εργασίας ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού του Dimitrovgrad κ. Rosen Kuzev, που είναι υπεύθυνος του έργου και επικεφαλής της ομάδας εργασίας του Δήμου Diminitrovgrad.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Βουλγαρία 2007-2013» και εθνικούς πόρους. Επικεφαλής εταίρος του προγράμματος είναι ο Δήμος Dimotrovgrad, με εγκεκριμένο προϋπολογισμό 444.479,03€ . Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει ως εταίρος στο παραπάνω πρόγραμμα, με εγκεκριμένο προϋπολογισμό 75.336€. Η συνολική διάρκεια του έργου είναι 18 μήνες.

.