Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Σφραγίζει πρόκριση στα τελικά του Euro 2012 η Εθνική Ομάδα

Απόντος του Τοροσίδη, που δεν
ταξίδεψε στην Τιφλίδα, ψάχνει
απόψε έναν βαθμό απέναντι στην
Γεωργία - κοινώς να μην χάσει

                ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ
                    ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ;




Έναν βαθμό ψάχνει η Ελλάδα απέναντι στη Γεωργία (20.00, Mega), για να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης στην τελική φάση του EURO 2012 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.

Ο Φερνάντο Σάντος και οι Έλληνες διεθνείς πάντως, θα παίξουν για τη νίκη σε αυτή την αναμέτρηση, έτσι ώστε να σφραγίσουν με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση. Ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου έκανε γνωστή την ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στη Γεωργία.

Ο Σάντος θα παρατάξει την Εθνική με 4-3-3, με την ενδεκάδα να αποτελείται από τους Τζόρβα, Βύντρα, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Σπυρόπουλο, Καραγκούνη, Τζιόλη, Κατσουράνη, Χαριστέα, Σαλπιγγίδη και Γκέκα. Την αποστολή συμπληρώνουν Χιώτης, Φωτάκης, Αθανασιάδης, Κονέ, Μάκος, Πέτσος, Μαλεζάς και Σκόνδρας.

Από την άλλη πλευρά ο Τιμούρ Κετσπάγια θα παίξει κι αυτός με 4-4-3. Οι έντεκα που θα ξεκινήσουν για τη Γεωργία είναι οι Ρεβισβίλι, Λομπζανίτζε, Χουμπούντια, Αμισουλασβίλι Καλάτζε, Κάνκαβα, Κιζαζνισβίλι, Κομπιασβίλι, Ιασβίλι, Ταρκαμάντζε, Ντβαλισβίλι. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κβασκαβάτζε, Σεπιασβίλι, Γκριγκαλάβα, Κασία, Ντουσβίλι, Γκουρούλι, Γκριγκαλασβίλι, Ντεβνταριάνι, Κομπακχίτζε και Μιχελίτζε.

.