Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ξημέρωσε 11/11/11: τι θα συμβεί σήμερα;

Πλήθος οι θεωρίες συνωμοσίας για την σύγκλιση των άσων της σημερινής ημέρας, που η Ελλάδα αποκτά και των 11ο πρωθυπουργό της στην διάρκεια της Μεταπολίτευσης

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Και τα μυαλά στα κάγκελα: 11/11/11 σήμερα και οι απανταχού αριθμολόγοι και μεταφυσικοί προβλέπουν καταστροφές και τρικυμίες! Βλέπετε, πάνω από έναν αιώνα έχει να εμφανιστεί ημερομηνία με έξι άσσους στη σειρά, οπότε... αφορμή βρήκαν!

Τέτοιο μπέρδεμα υπάρχει, που άλλοι θεωρούν την σημερινή μέρα ευνοϊκή (μέχρι και να... γεννήσουν σπεύδουν κάποιες κυρίες) κι άλλοι γρουσούζικη. Για τους περισσότερους, πάντως, μάλλον είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες, αν και ακολουθεί Σαββατοκύριακο οπότε κάνουν σκέψεις χαλαρές.

Το φαινόμενο 11:11, όπως αποκαλείται, έχει πυροδοτήσει δεκάδες σενάρια και θεωρίες συνωμοσίας, με εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο να λένε πως καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με αυτό. Π.χ. κοιτάνε το ρολόι και η ώρα είναι... 11:11! Κατά τη μεταφυσική ερμηνεία, το 11:11 είναι ένα «καμπανάκι» εσωτερικής αφύπνισης που μπορεί να συμβαίνει εντελώς τυχαία, αλλά επηρεάζει καθοριστικά την πνευματική πορεία του ανθρώπου! Θα μας φανερωθεί, λέει, ο τρόπος για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι το 2012.

Άλλη θεωρία υποστηρίζει πως σήμερα θα συμβεί ένα κορυφαίο γεγονός που θα είναι η αρχή ριζικών αλλαγών για τον πλανήτη.

Στο μεταξύ, υπάρχουν και οι... «εργάτες του φωτός» (lightworkers), οι οποίοι εδώ και 20 χρόνια κάνουν -λέει- ένα πείραμα με σκοπό να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να ξεπεράσει τους φόβους της και να βαδίσει σε μια νέα εποχή. Σήμερα, όπως υποστηρίζουν, θα «ξεκλειδώσουν» την τελευταία από τις 11 «Πύλες» που θα απελευθερώσουν περισσότερη θετική ενέργεια στην Γη.

Υπάρχει, πάντως και η πιο... down to earth ερμηνεία, που υποστηρίζει ότι σήμερα θα είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες, χωρίς τίποτα το συνταρακτικό ή μεταφυσικό, Ε, εντάξει, στη χώρα μας έχουμε την ορκωμοσία της μεταβατικής κυβέρνησης, οπότε η μέρα είναι -ούτως ή άλλως- ιστορική...

.