Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Δ. Αβραμόπουλος, που αναλαμβάνει νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ 
ΠΟΥ  ΤΟ  ΕΚΑΝΕ  ΑΥΤΟ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΙΟΣ
ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ 
ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ;


Την παραιτησή υπέβαλε στον πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ώστε η Νέα Δημοκρατία να παραμείνει αξιωματική αντιπολίτευση. Όπως όλα δείχνουν, ο κ. Αβραμόπουλος, αν και θα χάσει την βουλευτική έδρα για το... «καλό του κόμματος» και στερώντας την «χαρά» από την Αλέκα Παπαρήγα να δει το κόμμα της αξιωματική αντιπολίτευση, θα αναλάβει υπουργικό χαρτοφυλάκιο στη νέα κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου.


Βάσει του άρθρου 20 του Κανονισμού της Βουλής, αυτομάτως, αξιωματική αντιπολίτευση θα ήταν το ΚΚΕ, αν ο κ. Αβραμόπουλος μετείχε στη νέα κυβέρνηση, διατηρώντας παράλληλα την ιδιότητα του βουλευτή της Κ.Ο. της ΝΔ. Αν όμως κανένας βουλευτής της ΝΔ δεν συμμετέχει στην κυβέρνηση, τότε ο Αντώνης Σαμαράς διατηρεί τον τίτλο του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Τον Αβραμόπουλο διαδέχεται στην Βουλή η πρώην αναπληρωματική και πρώην μοντέλα Ελενα Κουντουρά. Επειδή όμως έχει φύγει για το εξωτερικό, υπάρχει πιθανότητα να μην δεχτεί την θέση, οπότε τότε θα ορκιστεί βουλευτής ο δεύτερος αναπληρωματικός, που δεν είναι άλλος από τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη.  Άλήθεια, γιατί δεν τον πρότεινε ο Σαμαράς να μπει στο οικονομικό επιτελείο της νέας κυβέρνησης;;;

Λέμε και καμιά.... μαλ....

.