Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Διεργασίες βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για κοινή πρωτοβουλία για λύση με κυβέρνηση συνεργασίας

ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ;

ΠΟΙΟΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ;


Διεργασίες μεταξύ βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, προκειμένου να υπάρξει κοινή πρωτοβουλία για την προώθηση λύσης με κυβέρνηση συνεργασίας, βρίσκονται σε εξέλιξη στο Μέγαρο της Βουλής.

Κατά πληροφορίες, νωρίτερα στο γραφείο του προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ντίνου Βρεττού, έγινε συνάντηση στην οποία συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, η Βάσω Παπανδρέου και οι βουλευτές της ΝΔ Αρης Σπηλιωτόπουλος, Κωστής Χατζηδάκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Ευάγγελος Αντώναρος.

Το κείμενο, ωστόσο, που επρόκειτο να συνυπογραφεί, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν προχώρησε και δεν προωθείται μετά τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και την πρότασή του για προσωρινή, μεταβατική κυβέρνηση. Ήδη πάντως το είχαν υπογράψει περίπου 30 βουλευτές, τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τη ΝΔ.

Υπογραφές από Θρακιώτες κατά τις πληροφορίες του thrakilive δεν υπήρξαν. Ωστόσο πρόθεση υπογραφής φέρονταν να είχαν εκφράσει τουλάχιστον δύο Θρακιώτες βουλευτές - όλοι του Έβρου...

.