Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Συνάντηση Μάντατζη με Σύλλογο Δυτικοθρακιωτών στην Τουρκία

Συνομιλούσε για περισσότερες από έξι ώρες με διοίκηση της BTTDD

           ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ;



Ανακοινώθηκε πως ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη επισκέφτηκε στο γραφείο του τον πρόεδρο του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD) δικηγόρο Μπουρχανετίν Χαγκιουντέρ και είχε μια συνάντηση για πάνω από 6 ώρες με την ηγεσία του συλλόγου. Αναφέρεται πως στην συνάντηση αξιολογήθηκαν οι νέες εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Στην ανακοίνωση που έγινε από την BTTDD καταγράφεται πως ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη στις 29 Οκτωβρίου επισκέφτηκε στο γραφείο του τον πρόεδρο του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD) δικηγόρο Μπουρχανετίν Χαγκιουντέρ.

Στην ανακοίνωση επίσης αναφέρεται πως «κατά την επίσκεψη εργασίας που κράτησε πάνω από 6 ώρες και στην οποία συναντήθηκαν ο Χακγκιουντέρ και ο Μάντατζη αξιολογήθηκαν οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Αργότερα στην συνάντηση μετείχαν και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Ερόλ Κασίφογλου και ο Γ.Γ. δικηγόρος Νετσμετίν Χουσεΐν. Κατά την συνάντηση διαπιστώθηκε ομοφωνία σε όλα τα θέματα που τέθηκαν και στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν, ενώ συμφώνησαν πως αυτές οι συναντήσεις πρέπει να γίνονται πιο συχνά»

 
Πηγή:  http://tourkikanea.gr/