Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Μάγεψε το κοινό ο Στέφανος Κορκολής στο πρώτο live στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Κοινό από τη Δράμα μέχρι τον Έβρο απόλαυσε  μια παράσταση πλέον των δύο ωρών με έργα των Άστορ Πιατσόλα, Νίνο Ρότα, Ένιο Μορικόνε, Ζακ Μπρελ αλλά και Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά επεφύλαξε για το κοινό η εμφάνιση του Στέφανου Κορκολή στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής το βράδυ του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου. Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης «εγκαινίασε» στην ουσία καλλιτεχνικά το Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Κομοτηνής με μια έξοχη live παράσταση με τίτλο «Μουσικές Σχέσεις». Κοινό από τη Δράμα μέχρι τον Έβρο απόλαυσε τον Στέφανο Κορκολή σε μια παράσταση πλέον των δύο ωρών με έργα των Άστορ Πιατσόλα, Νίνο Ρότα, Ένιο Μορικόνε, Ζακ Μπρελ αλλά και Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, που έκαναν τους θεατές να σιγοτραγουδήσουν και να τον «οδηγήσουν» και σε δικά του κομμάτια μετά το encore.

Η παράσταση ήταν sold out από το πρωί του Σαββάτου, γεγονός που αποδεικνύει την αγάπη του κοινού απέναντι στον Στέφανο Κορκολή αλλά και τη στήριξη στο τρίτο Μέγαρο Μουσικής. Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε στο κοινό η Θρακιώτικη μπαϊντούσκα στο δεύτερο μέρος της συναυλίας την οποία ο καλλιτέχνης έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του «Μουσικές Σχέσεις» σαν ένα από τα αγαπημένα του κομμάτια. 

Ο ίδιος εισέπραξε την αγάπη και τη συγκίνηση του κοινού τόσο από το θερμό χειροκρότημα όσο και από τη συμμετοχή τους και σιγοτραγούδησε μαζί τους σε δικά του κομμάτια που του είχαν ζητήσει πριν την έναρξη του ρεσιτάλ, δημιουργώντας στον κατάμεστο χώρο του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής μια ατμόσφαιρα πανηγυρική, όπως ταίριαζε στην πρώτη συναυλία που φιλοξένησε.

Υποσχέθηκε δε –και μέσα από τα τραγούδια του – ότι θα ξανάρθει στην Κομοτηνή, για να μπορέσουν να τον απολαύσουν όσοι δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο.

 .