Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Να φύγει από την κυβέρνηση ο Ξυνίδης, ζητά η Καϊλή

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ με την ...καλτσοδέτα

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΑΝΘΙΩΤΗ
Η ΟΜΟΡΦΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ

Θέμα ηθικής τάξης για το ΠΑΣΟΚ θεωρεί το θέμα που προέκυψε με τη συμπεριφορά του πρώην γραμματέα του κόμματος η Εύα Καϊλή, η οποία έχει ήδη προσφύγει στο Πειθαρχικό.

Μιλώντας ωστόσο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η κ. Καϊλή έκανε ένα βήμα παραπάνω, θέτοντας ουσιαστικά θέμα απομάκρυνσης του Σωκράτη Ξυνίδη, τονίζοντας ότι «τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να λείπουν και από την κυβέρνηση».

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε επίσης ότι δεν μίλησε και δεν ζήτησε προσωπικά εξηγήσεις από τον κ. Ξυνίδη, γιατί δεν θεωρεί το θέμα προσωπικό, αλλά πολιτικό. Για αυτό το λόγο άλλωστε – όπως λέει- παρέπεμψε το θέμα στα Όργανα του κόμματος και περιμένει πλέον την απόφασή τους.

Τονίζει επίσης ότι πρόκειται για σεξιστική συμπεριφορά που θίγει όχι μόνο την ίδια, αλλά το κίνημα και κάθε γυναίκα.

Η κόντρα της κ. Καϊλή με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης Σ. Ξυνίδη ξέσπασε τις ημέρες της κρίσης στο ΠΑΣΟΚ. Ήταν λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της κ. Καίλή ότι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, όταν στην κοινοβουλευτική ομαδα διαμαρτυρήθηκε γιατι διακόπηκε η συνεδρίαση πριν μιλήσει. Τότε ήταν που ο Σ. Ξυνίδης φέρεται να σχολίασε: «Σιγά την καλτσοδέτα».

.