Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Έτοιμη για την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου η Ξάνθη

Υποδέχεται σε νοκ άουτ παιχνίδι τον Πανσερραϊκό, καθώς σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσουν παράταση και πέναλτι
TO PREGAME
ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Πανέτοιμη και με την ψυχολογία στα ύψη βρίσκεται η Skoda Ξάνθη, που την Τρίτη 17/01 (ώρα 18:00) αντιμετωπίζει την ομάδα του Πανσερραϊκού στα Πηγάδια για την φάση των ¨16¨ (5η Φάση) του Κυπέλλου Ελλάδος. Μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού, Άρη και με δεδομένο ότι θα αποκλειστεί και μία εκ των ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ, οι Ξανθιώτες βλέπουν μπροστά τους την ευκαιρία για να κάνουν μια καλή πορεία στο Κύπελλο και γιατί όχι με την βοήθεια της τύχης και τελικό.

Ο Πανσερραϊκός που αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Football League, για να φτάσει σε αυτό το σημείο απέκλεισε στην 4η Φάση, την ομάδα του Εργοτέλη με 1-0 στην παράταση, αλλά και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, για την 2η Φάση στα πέναλτι με 5-4 (1-1). Η Skoda Ξάνθη, έχει αποκλείσει τους Πόντιους Κατερίνης στην 4η Φάση με 2-0. Στον αγώνα της Τρίτης με τον Πανσερραϊκό, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βασιλακάκη και Στάσιακ.


Οι αποστολές των ομάδων:

Skoda Ξάνθη: Βιβιανί, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ, Πόι, Νταρμπιόν, Σουάνης, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Βλαχοδήμος, Σταθάκης, Μάνταλος, Φλίσκας, Κομεσίδης, Βάλλας, Τσουμάνης, Καζάκης, Ντάνι και Αλτιπαρμακόφσκι.

Πανσερραϊκός: Γουμάγιας, Κουτζαβασίλης, Ασλανίδης, Γκούρτσας, Μουσικάκης, Παντελιάδης, Περπερίδης, Σαλαμαστράκης, Στεφανίδης, Τριανταφύλλου Κ., Τριανταφύλλου Δ., Τσαούσης, Μπανγκουρά, Ντα Κόστα, Βουτσιάς, Μιλένκοβιτς, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Καρατζάς και Καρασαλίδης.


Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Κύρκος (Ηπείρου), με βοηθούς τους κ. Γουργιώτης (Φθιώτιδας) και κ. Πασχάλης (Ηπείρου), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Λιαχούδης (Μακεδονίας).

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/