Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Δημοσιογραφική απάτη της "Δέλτα Τηλεόρασης"

Ο Σταύρος Αποστολίδης παρουσίασε ως... φρέσκια μια είδηση της... περασμένης εβδομάδας, την οποία είχε προλάβει να κάνει βασικό θέμα τρεις μέρες πριν το αντίπαλο δελτίο της Thrakinet
      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έκαναν στην Δέλτα Τηλεόραση, για να δικαιολογηθούν επειδή την Παρασκευή έχασαν το μείζον θέμα με την απάντηση Μαγκριώτη στην Βουλή σχετικά με τα αντιπλημμυρικά έργα στον Έβρο.

Παρουσίασαν το θέμα με τρεις ημέρες καθυστέρηση. Το ίδιο θέμα που το βράδυ της Παρασκευής ανέλυαν στο δελτίο της Thrakinet ο Χρήστος Χατζημίσης με τον Τάσο Παλαιστίδη, ο οποίος βγήκε τηλεφωνικά για να μεταφέρει τα λεγόμενα του υφπουργού Υποδομών.

Πέρασε το Σάββατο, πέρασε και η Κυριακή, ήρθε η Δευτέρα (τελευταίο δελτίο πριν την απεργία δηλαδή) και τότε εδεήθησαν στο Δέλτα να ασχοληθούν με το θέμα, προφανώς επειδή τότε το πήραν χαμπάρι. Αλλά έκαναν (σκόπιμα;) ένα λάθος.

Ο Σταύρος Αποστολίδης, παρουσιάζοντας το θέμα, το παρουσίασε ως... φρέσκο. Ότι ήταν δηλαδή "σημερινό", της Δευτέρας. Τον διόρθωσε, είναι αλήθεια, ο Σταύρος Παπαδόπουλος που ανέλυσε τις λεπτομέρειές του. Ωστόσο στα θέματα που ανέβασαν λίγο αργότερα στην ιστοσελίδα της "Δέλτα Τηλεόρασης", αυτή  την διόρθωση δεν την έκαναν και αυτό μας βάζει σε υποψίες.

Ως φρέσκο παρουσιάζεται το θέμα στην κεντρική σελίδα του Δέλτα στο ίντερνετ και έτσι θα παραμείνει προφανώς για τρεις μέρες, μέχρι να ξαναπαίξει δελτίο το βράδυ της Πέμπτης και να αλλαχτούν τα θέματα την Παρασκευή το πρωί, λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων.

Δεν ντρέπονται όμως; Με τέτοια φτηνά κόλπα προσπαθούν να γεμίσουν τον χρόνο του δελτίου αλλά και τις ειδήσεις της ιστοσελίδας τους;


Για του λόγου το αληθές δείτε τι γράφει η ιστοσελίδα και ακολούθως το βίντεο με το σχετικό απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο της Δευτέρας...