Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ευθεία επίθεση Πιαλόγλου σε Πιλάβιο και Βασσάρα

Εντονες διμαρτυρίες από την Ξάνθη για την διαιτησία του Κίρκου, που σε μεγάλο βαθμό στοίχισε τον αποκλεισμό της ομάδας της Θράκης από την συνέχεια του Κυπέλλου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ
ΠΟΥ ΑΝΗΡΤΗΣΕ Η SKODA

Μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό, ο πρόεδρος της Skoda Ξάνθης, Άρης Πιαλόγλου επετέθη στον Κύρο Βασσάρα αλλά εμμέσως και στο πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή πιλάβιο, εναντίον του οποίου είχε βάλει και το περασμένο Σάββατο μετά το ματς με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

Η Ξάνθη έχει έντονα και δικαιολογημένα παράπονα για τη διαιτησία του Κίρκουστον αγώνα  Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό που ολοκληρώθηκε πριν λίγο, καθώς μεταξύ άλλων της ακυρώθηκε κανονικό γκολ στις καθυστερήσεις. Ο διαιτητής ουσιαστικά φυγαδεύθηκε, όμως ο εκνευρισμός των παραγόντων της ομάδας φάνηκε και από τη δήλωση του Άρη Πιαλόγλου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Skoda Ξάνθης.

Αναλυτικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ανέφερε: «Εάν πρόκειται όταν αναφερόμαστε στις ευθύνες που έχει ο κος. Πιλάβιος να τιμωρούμεθα, την τιμωρία αυτή είμαστε διατεθειμένοι να την υποστούμε, έστω κι αν αυτό έχει κόστος την εξαφάνισή μας από την κατηγορία. Κύριε Βασσάρα καληνύχτα σας».

.