Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012

Γαλάζιος χαφιεδισμός στο διαδίκτυο: φωτογράφισαν τους αγανακτισμένους που αποδοκίμασαν τον Στυλιανίδη και δημοσίευσαν τα ονόματά τους

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ: "KAΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΓΑΜ...ΝΟΙ, ΑΛΗΤΕΣ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΜΟΥΝ....ΝΑ"!!!
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ FIMOTRO:

Φοβερή αλητεία. Μόνος ένας πραγματικός χαφιές θα έκανε κάτι τέτοιο. Να φωτογραφίσει τους διαμαρτυρόμενους που έκραξαν τους Στυλιανίδη και Βρούτση και να στείλει email με τις φωτογραφίες και τα ονοματεπώνυμά τους από ανακοίνωση που εξέδωσε η Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Νάξου! Το επώνυμο αυτού που πήραμε το email; Παντάκης. Εάν δεν κάνουμε λάθος αυτό το επώνυμο έχει χαμηλόβαθμο κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. με γραφείο στο Συγγρού. Χαφιεδο-δουλειές...


ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ FIMOTRO: 

Aπό την προσωπική ηλεκτρονική διεύθυνση χαμηλόβαθμου στελέχους του Γραφείου Τύπου της Συγγρού (Γιώργος Παντάκης) ήρθε και σε εμάς το ηλεκτρονικό μήνυμα (email) με τις 2 φωτογραφίες και τα ονοματεπώνυμα των αγανακτισμένων τους οποίους κρεμάνε στα μανταλάκια στελέχη της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νάξου, επειδή δεν τους άρεσε το κράξιμο στους Στυλιανίδη και Βρούτση. Ο Παντάκης είναι ένας από τους παρατρεχάμενους της Συγγρού, επαγγελματικό κομματικό στέλεχος που δεν έχει κάνει τίποτε άλλο στη ζωή του. Κομματόσκυλο κανονικό δηλαδή που λειτουργεί με μεθόδους άλλων εποχών. Θα τον αναλάβουμε εμείς αυτόν...


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ: 

Από την υποδοχή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ευριπίδη Στυλιανίδη, στη Νάξο. Είναι ο πρώην υπουργός Παιδείας, ο οποίος το βράδυ της δολοφονίας του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου πήγε να διασκεδάσει στα μπουζούκια. Οι σύντροφοι από τη Νάξο με πληροφορούν πως γίνεται χαμός στο νησί και οι δεξιοί στέλνουν στα μπλογκ φωτογραφίες και ονοματεπώνυμα των διαδηλωτών που υποδέχτηκαν τον κ. Στυλιανίδη – μέχρι στιγμής, κανένα μπλογκ δεν έχει δημοσιεύσει τα στοιχεία, και μπράβο τους.ΓΡΑΦΕΙ Η "ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  ΝΑΞΟΥ":

Μετά την δήλωση των προθέσεών μας για την υποδοχή του πρώην υπουργού Στυλιανίδη και των άλλων δεξιών παρατρεχάμενων όλα τα προγράμματα που είχαν ανακοινωθεί για την επίσκεψη άλλαξαν. Η ανακοινωμένη για αύριο Σάββατο συνάντηση με τον δήμαρχο έγινε αιφνιδιαστικά σήμερα το μεσημέρι στις 2.00 αλλά η ετοιμότητα κάποιων κατοίκων του νησιού έδωσε έναν τόνο της παραδοσιακής κυκλαδίτικης φιλοξενίας.


Συνθήματα που φωνάχτηκαν:

ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ
ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝΕ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΜΑΖΙ

ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ
ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ

ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ
ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

Άγριο κράξιμο και πολιορκία του δημαρχείου επί 2 ώρες ανάγκασαν τους μπάτσους να καταστρώνουν διάφορα σχέδια για την φυγάδευση των “επισκεπτών” προς άγνωστη κατεύθυνση αφού, δυστυχώς, το δημαρχείο έχει πέντε!!! εξόδους (προφανώς έχουν προνοήσει πώς να την… κάνουν).

Το τελευταίο διάστημα βουλευτές και στελέχη της νδ περιδιαβαίνουν τα νησιά. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους γίνονται προφανώς λόγω των επικείμενων εκλογών όποτε γίνουν αυτές. Αυτό που δεν φαίνεται να έχουν καταλάβει ακόμα τα στελέχη της νδ είναι ότι η οργή και η αγανάκτηση του κόσμου δεν απευθύνεται μόνο στους συναδέλφους τους του πασόκ αλλά στρέφονται ενάντια σε όλο το πολιτικό κατεστημένο, πόσο μάλλον τώρα που με τη συγκυβέρνηση οι μάσκες έπεσαν για τα καλά.

Πασόκοι, δεξιοί και φασίστες μαζί με τραπεζίτες έχουν επιβάλει μια ιδιότυπη κοινοβουλευτική χούντα με μοναδικό στρατηγικό στόχο το βύθισμα ολόκληρης της κοινωνίας στη φτώχεια και τον εξανδραποδισμό.

Ο κύριος Ευριπίδης, υπουργός παιδείας την εποχή της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου ήρθε στη Νάξο μαζί με τον βουλευτή Κυκλάδων και ανερχόμενο πουλέν της δεξιάς Βρούτση και νόμιζαν ότι μπορούν να αλωνίζουν όπως κάνανε οι πολιτευτές τις προηγούμενες δεκαετίες. Όμως οι καιροί άλλαξαν και αυτοί που έσπερναν φτώχεια, δυστυχία και καταστροφή ήρθε η ώρα να θερίσουν την οργή και το μίσος του κόσμου.

Ας πληροφορηθούν οι πολιτευτές και οι αυλικοί τους ότι όσες αλλαγές και να κάνουν στα προγράμματά τους για να μας αποφύγουν, εμείς θα τους ξετρυπώνουμε.

Εις το επανιδείν.